Кандидатствай Вход
6 съвета, с които ще намериш най-добрите оферти на Черен петък 2020

6 съвета, с които ще намериш най-добрите оферти на Черен петък 2020

Черен петък е денят, който любителите на пазаруването очакват с нетърпение. Тази американска традиция стана изключително популярна у нас – не само сред потребителите, но и сред търговците. 

По време на Черен петък можеш да намериш отстъпки на всичко – храна, бяла и черна техника, дрехи и обувки. Поради тази причина денят е подходящ за пазаруване и за коледни подаръци.

За да намериш най-добрата цена и да предпазиш себе си и бюджета си от импулсивни покупки, в днешната статия в блога на Бяла Карта ти даваме 6 съвета, с които ще намериш най-добрите оферти на Черен петък 2020.

Направи си план

Ако искаш да се възползваш от най-добрите сделки по време на Черен петък, трябва да имаш план. Помисли от какво имаш нужда или какво искаш да имаш.

Традиционно, най-големите намаления са на бяла и черна техника и можеш да спестиш големи суми пари. Имаш нужда от нова пералня, сушилня или печка? Сега е момента да го купиш. Може би искаш да се възползваш от намаленията, за да подготвиш коледните подаръци за семейството.

Най-важното е да действаш по план, защото има опасност намаленията да замъглят съзнанието ти.

Направи проучването си преди Черния петък

За съжаление, по време на Черен петък потребителите са застрашени от това да попаднат в капана на нелоялните практики на търговците. За да избегнеш този капан, трябва да се подготвиш.

Веднъж, когато си направил план за нещата, които искаш да купиш, започни да проучваш. Ако искаш да си купиш пералня например, потърси няколко модела, които отговарят на изискванията ти. Разгледай продуктите и цените им в различните сайтове. Може да си водиш списък в таблица на компютъра ти.

В деня на голямото пазаруване ще можеш бързо да оцениш дали офертата, която ти се предлага е добра или не. Без лутане, без необмислени поръчки. Вероятно ти се струва, че трябва да отделиш много време, но най-добрите оферти не се улавят лесно.

Не купувай неща, от които нямаш нужда

Намаленията по време на Black Friday могат да изкушат всеки. Последното, което искаш да направиш обаче е да похарчиш всичките си пари, купувайки неща, от които нямаш нужда. 

Ако не се нуждаеш от нещо в момента, пропусни го или изчакай и го купи по време на януарските намаления. Ако имаш проблем с импулсивното пазаруване, прочети нашите съвети за справяне с този навик.

Планирай в кои магазини ще пазаруваш

Когато знаеш какво искаш да купиш, както и какви са цените на артикулите, разбери кои магазини ще имат най-големи отстъпки. Когато разбереш 

всички тези неща, ще можеш да си направиш стратегия за успешно пазаруване по време на Black Friday 2020.

По време на Черен петък 2020, започни да пазаруваш от магазините, чийто намаления не можеш да пропуснеш.

Проучи политиките на магазините

Преди да се впуснеш в пазаруването, проучи каква е политиката за връщане на магазина, от който искаш да пазаруваш. В суматохата можеш да вземеш нещо, което не е било толкова необходимо.

Ако купуваш черна и бяла техника по време на Черен петък 2020, можеш да провериш дали някои от магазините не предлагат по-дълга гаранция на продуктите. Може цената там да е малко по-висока, но в дългосрочен план, по-дългата гаранция ти гарантира спокойствие.

Пазарувай онлайн

Онлайн пазаруването ти позволява по-голяма гъвкавост и удобство. Не трябва да обикаляш от магазин на магазин и не трябва се редиш на опашки.

Не забравяй – най-добрите намаления в онлайн магазините по време на Черен петък са сутрин. По-късно през деня, продуктите изчезват и е възможно да изпуснеш промоцията, която си чакал. Ще преживееш ранното ставане, когато успееш да спестиш не малка сума.

Това са нашите съвети за успешно пазаруване по време на Black Friday. Следи разходите си и да се придържаш към бюджета, който си определил. И не забравяй да се забавляваш по време на Черния петък тази година!

Ако нямаш пари, но не искаш да изпускаш промоциите на Черен петък 2020, кандидатствай за кредитна карта Бяла Карта – изцяло онлайн и напълно безплатно. Бяла Карта е без такси за издаване и без годишна такса за обслужване на картата.

Когато имаш Бяла Карта няма значение дали пазаруваш в магазин или онлайн, защото тази гъвкава и достъпна кредитна карта е без такса при теглене от банкомати в България, без такса при плащане на ПОС терминал и без такса при плащане онлайн.  

Заяви изцяло онлайн, а при одобрение ще получиш до посочен от теб адрес - без да плащаш нищо за доставка.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш