Кандидатствай Вход
Как да финансираш и контролираш коледните си покупки?

Как да финансираш и контролираш коледните си покупки?

Макар по-различна, тази Коледа, ти отново ще искаш да зарадваш близките си хора с подарък. Решението какво да вземеш на всеки от списъка може да бъде предизвикателство, но щом веднъж имаш план, трябва да помислиш как ще финансираш покупките си. 

Имаш ли спестени пари за подаръци за Коледа. Ако нямаш, как ще се отрази това на бюджета ти за месеца? 

За да ти помогнем да планираш всичко навреме - без стрес и напрежение, днес ти разказваме как да контролираш разходите си за покупките си по Коледа.

Как да финансираш и контролираш коледните си покупки?

Има няколко прости правила, с които лесно ще подсигуриш всичко необходимо за празника, без импулсивни покупки. 

Ето кои са те:

Направи си бюджет: Седни и спокойно си направи бюджет, така че да си наясно какво можеш да си позволиш и какво трябва да купиш, така че това да не окаже драстично влияние на разходите ти.

Опиши всички хора, на които трябва да купиш подаръци, сложи максимална сума за всички подаръци и направи съответното разпределение. 

Направи план и за коледната трапеза. Ако не си спестявал пари за Коледа, бюджетът ти ще има нужда от допълнително финансиране. 

Когато купиш подарък за някого, задраскай името му от списъка: Така ще избегнеш ненужни импулсивни покупки и допълнителни подаръци в последния момент.

Използвай  предимството на онлайн сърфирането: Влез в интернет и провери  дали можеш да вземеш някой от подаръците на изгодна цена. Потърси продуктът в няколко сайта и намери този с най-изгодна цена. Провери дали някои от онлайн магазините не предоставят и предколедни промо кодове или абонамент. 

Не забравяй да провериш и за оценки и отзиви на други потребители и дали онлайн магазинът, който ти предлага най-изгодните цени осигурява безопасност на личните данни.

Използвай кредитна карта за пазаруване: Тъй като има нови правила и ограничения, заради които моловете ще бъдат затворени, тази година коледното пазаруване ще бъде онлайн. 

Ето защо, ако искаш да избегнеш личния контакт, избери за свой помощник в пазаруването кредитна карта Бяла Карта, с която онлайн пазаруването ще бъде удобно, бързо и сигурно.

Кредитните карти са сигурни и можеш да се възползваш от допълнителни пари до заплата. Дори и да нямаш достатъчно средства, с кредитна карта в джоба си, можеш да помогнеш или да купиш перфектния подарък във всеки момент.

Ако не си помислил за бюджета за Коледа предварително, кредитната карта ти дава възможност да разделиш разходите в два месеца

Купи половината подаръци с налични пари, а другата с кредитната си карта. Така няма да усетиш натиска върху месечния си бюджет. 

Когато използваш кредитна карта, увери се, че сумата не е по-висока от това, което можеш да си позволиш да върнеш следващия месец.

Защо кредитната карта Бяла Карта е подходяща да финансираш коледните покупки?

Кредитна карта Бяла Карта е отличен избор за пазаруване по време на празниците. Пластиката ти дава възможност да бъдеш одобрен за кредитен лимит до 3 000 лв. 

С нея можеш да се сдобиеш, без да се налага да ходиш до офиси и да чакаш на опашки. Кандидатстването е напълно безплатно и изцяло онлайн, а при одобрение ще получиш карта до посочен от теб адрес.  

Процедурата за кандидатстване е максимално опростена. За да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта, не е нужно да предоставяш трудов договор или да имаш отлична кредитна история.

Освен това, Бяла Карта няма годишна такса за обслужване на картата, което означава, че не ти струва нищо, когато не я използваш.

Едно от големите предимства на тази гъвкава и достъпна кредитна карта възможност да теглиш пари в брой от банкомат в България и целия Европейски съюз, без такса, няма и такса при плащане онлайн. Когато имаш Бяла Карта ти остава само да пазаруваш на воля.

Бяла Карта не ти струва нищо, ако не я използваш - може просто да стои в портфейла ти, докато не ти потрябва за конкретен разход. В същото време, това е сигурен вариант да се подсигуриш за по-тежките във финансово отношение месеци - януари и февруари.

Ще можеш да се справиш с всяка извънредна финансова ситуация с допълнителните средства, с които разполагаш, благодарение на кредитна карта Бяла Карта.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш