Кандидатствай Вход
Как онлайн пазаруването да бъде по-безопасно? /част 2/

Как онлайн пазаруването да бъде по-безопасно? /част 2/

  • Бяла Карта
  • 10.12.2018
  • Твоите пари
  • Коментари: 0
  • 1675

Продължаваме да те запознаваме с най-първостепенните правила за безопасно онлайн пазаруване. Спазването им ще те улесни максимално и ще ти гарантира не само сдобиване с желаната стока или услуга, но и защита на личните ти данни и кредитната карта, която използваш.

Не забравяй, че с Бяла Карта имаш уникалната възможност да се възползваш от ниските ни цени в Белият магазин, който е разработен специално за теб и твоята кредитна Бяла Карта. Така ще успееш едновременно да сключиш изгодни сделки, но и да си спокоен за личната ти информация, защото ти предоставяме прозрачни условия и система за защита.

Ето още няколко полезни препоръки от нас:

Избягвай сделките, които изглеждат твърде добри, за да са истина

Колкото и да не ти се вярва, много често прекалено хубавите и изгодни оферти, на които попадаш в сайтовете, всъщност са измамни. Истината е че, всеки сайт, който предлага прекалено добри сделки на съмнително ниски цени, трябва да се провери внимателно, преди да започнеш плащане с кредитна Бяла Карта. В първа част на статията те запознахме с показателите, които е добре да провериш, преди да пазаруваш – ако сделките ти изглеждат твърде хубави, не се колебай да бъдеш малко по-скептичен, с цел да гарантираш сигурността си.

Пазарувай с кредитна карта

Кредитните карти са много по-сигурни и удобни, когато става въпрос за онлайн пазаруване. Навярно вече си запознат с това, но ние искаме да ти напомним кои са предимствата на използването на кредитна Бяла Карта за купуване на стоки и услуги онлайн. Плащайки с Бяла Карта различни суми онлайн и погасявайки ги в срок, ти си гарантираш подобряване на кредитния рейтинг и градиш добра кредитна история. Ако досега никога не си използвал кредитна карта, то ще ти кажем, че Бяла Карта е ефикасното решение да създадеш кредитна история лесно и бързо. Ключът към финансовата ти независимост и бъдещото ти одобрение за нови кредити или кредитни карти зависи в голяма степен именно от кредитната ти история. И плащайки с Бяла Карта, докато пазаруваш онлайн, градиш профила си на сериозен картодържател, който умее да използва разумно кредитната си карта. Разбира се, това включва и способността ти да внасяш дължимите вноски в уречения срок.

Проверявай редовно баланса по кредитната си карта

Отново те съветваме да не чакаш края на месеца, за да провериш баланса по кредитната си Бяла Карта. При всяко закупуване на продукти по интернет, е добре след това да се увериш, че си направил точната транзакция.

 

С кредитна Бяла Карта имаш възможност напълно безплатно да следиш транзакциите си, чрез персоналния ти акаунт мениджър. Така виждаш кога е направено плащането и дали не са ти начислени някакви допълнителни такси при самото пазаруване, за които може да не си уведомен.

Следи за промоции и отстъпки

Разбира се, ако си истински почитател на пазаруването в интернет, не пропускай да следиш сезонните намаления и промоции в любимите ти сайтове.

За тази цел Бяла Карта ти предоставя чудесна възможност да се сдобиваш редовно с изгодни оферти. Така ще пазаруваш и успоредно с това, ще пестиш пари. Използването на кредитна Бяла Карта ти подарява безброй бонуси и изгодни сделки, от които да се възползваш и можеш да се увериш на момента в това. Ако все още не си заявил своята Бяла Карта, то можеш безплатно да кандидатстваш за нея, без да е нужно да предоставяш специална документация. Просто звънни на телефон 0700 20 140 или попълни формата онлайн и след оценка и одобрение ще получиш Бяла Карта абсолютно безплатно, при това – чрез доставка до посочен от теб адрес.

Не попълвай излишна лична информация в сайта

Действай разумно, а не емоционално и не се поддавай на провокации от страна на някои онлайн магазини. Помни, че те фактически нямат нужда от прекалено лична информация, с изключение на данните, които са необходими за плащане. Така че, в случай, че забележиш, доста въпроси, които нямат пряка връзка с твоята покупка, препоръчително е да преустановиш пазаруването в дадения сайт и да потърсиш различни изгодни оферти от други сигурни търговци. Тук е моментът и да ти напомним, че пазаруването от познати и популярни сайтове е най-сигурно и ти гарантира защита на лична информация.

Не пренебрегвай тези лесни правила и винаги използвай кредитната си Бяла Карта, ако искаш да получиш най-ниските цени и изгодни сделки.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш