Кандидатствай Вход
Какво да си купим за предстоящото лято?

Какво да си купим за предстоящото лято?

  • Бяла Карта
  • 07.07.2019
  • Твоите пари
  • Коментари: 0
  • 904

Най-после лятото дойде – сезонът на горещите слънчеви лъчи, отпуските и ваканциите, забавленията с приятели и силните емоции. Статистически, лятото е любим сезон на най-много хора, най-вече заради многото допълнителни възможности за активности и почивка. За да се насладиш в максимална степен на това разнообразие от опции, трябва да се подготвиш. Хубаво е предварително да закупиш няколко артикула, които със сигурност ще ти бъдат от значителна полза през предстоящите месеци. Става въпрос за принадлежности, свързани изцяло с планираната лятна отпуска, или такива, подходящи за използване по различни поводи в ежедневиетоЕто кои са нещата, за които вероятно не си се сещал колко полезни могат да бъдат през летния сезон.

1. Скара за барбекю –лятото е перфектният сезон да си спретнеш едно весело градинско парти с твоето семейство или най-близки приятели.  За гарантирано приятно изживяване ти е необходимо качествено градинско барбекю, което ще ти позволи бързо и лесно да приготвиш необходимата храна за гостите. Крехки меса, риба или невероятно вкусни гриловани зеленчуци. Всичко това може да бъде част от менюто на твоето градинско парти, благодарение на барбекюто. Най-хубавото е, че обикновено през лятото тази категория продукти е намалена  в много от специализираните магазини, така че можеш да избереш перфектното барбекю за твоя дом, на най-добра цена. 

2. Дрехи – всеки нов сезон предполага обновяване на съдържанието на гардероба. През лятото си е напълно задължително да се оборудваш добре, тъй като температурите са коренно различни в сравнение с останалите сезони, а и със сигурност изборите ти ще са по-цветни, по-смели и по-свободни.  Не забравяй обаче и още една важна характеристика на дрехите. Задължително е летните дрехи да са направени от качествени и същевременно леки материи, които ти осигуряват необходимата хладина и комфорт в горещите летни дни. И не пропускай да използваш възможностите, които ти предлага твоята кредитна карта Бяла Карта за по-лесни, бързи и изгодни покупки.

3. Декорации за дома – за да усетиш наистина слънчевото лятно настроение, трябва да направиш всичко възможно да го внесеш и в своя дом. Това може да стане чрез най-различни украси и декорации. Най-летни и вдъхновяващи, разбира се, са всички вещи на морска тема – например картини с морски пейзажи, разнообразие от фигурки във формата на морски обитатели, цветя, свещи и „ловци на сънища“. Подходящи елементи за декорация има за всеки кът от твоя дом, достатъчно е да развихриш въображението и настроението си.

4. Шезлонг или градински мебели – ако имаш просторна и слънчева тераса, сега е моментът да се погрижиш за тяхното обзавеждане. Направи свободното си време у дома по-приятно, като се сдобиеш с плажен шезлонг или комплект градински мебели. Благодарение на тях, ще можеш да си пиеш кафето и да си четеш книгата в пълен комфорт, а почивните ти дни ще са пълноценни. Като допълнителен бонус и аргумент в полза на тази лятна покупка, можеш да приемеш, че ще си спестиш редица болки и неприятни усещания в гърба и врата.

5. Плажен чадър или сенник за терасата – да си почиваш на плажа или на терасата със сигурност е приятно, но ако си изложен на директно слънчево излагане при 40 градуса навън, със сигурност няма да е най-приятното ти изживяване, колкото и да обичаш лятото. Има решение на този проблем и то се състои в покупката на плажен чадър или сенник за тераса. Ако пространството позволява, би могъл да ползваш закупения чадър и на балкона у дома, и да го взимаш на плажа, когато си на почивка.

В зависимост от конкретните ти планове и твоите навици и хобита през най-топлия сезон, вероятно сам ще се досетиш за още покупки, които трябва да направиш. Ако имаш нужда от допълнително финансиране за целта, кредитна карта Бяла Карта винаги е насреща да ти помогне.Тази кредитна карта ще те снабди с необходимите средства за реализиране на желаните от теб покупки и разплащания. Защото кредитна Бяла Карта е твоята кредитна карта, която се съобразява само и единствено с твоите потребности, изисквания и предпочитания.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш