Кандидатствай Вход
Какво да си купиш за 500 лева през октомври?

Какво да си купиш за 500 лева през октомври?

Какво да си купиш този месец, което да ти е полезно и практично и да си заслужава пазаруването му през есента? 

Виж няколко идеи от нас.

Какво да си купиш за 500 лв през октомври?

Есенно спестяване

Предвид, че е преди Черния петък, октомври понякога може да изглежда като неподходящ период за покупки. Всъщност е отлично време за пазаруване и за спестявания.

Ето какво може да си купиш през месеца:

Скари

Сезонните артикули обикновено са на най-добрите си цени, когато са извън сезона. Например, ако искаш да получиш най-добрата цена за пуловери, бъди готов да пазаруваш в края на зимата, когато снегът започва да се топи. Тази стратегия се прилага и за много други артикули, включително скари.

Въпреки, че през последните години видяхме, че покупките на грилове и скари се увеличават през лятото, октомври все още се оказва подходящо време за пазаруване. 

От преносими скари до по-големи такива - есента определено е сезонът за пазаруване на това любимо приспособление за къмпинг.

Украса за Хелоуин

И въпреки, че най-доброто време за закупуване на сезонни артикули е извън сезона, то през октомври има изключение. И това е Хелоуин. Дали пазаруваш в търговската мрежа или предпочиташ онлайн пазаруване ще откриеш всевъзможни декорации за този любим на децата празник. 

Освен декорациите, ще успееш да избираш и от голям набор  костюми. Така, че имаш няколко седмици, в които да се подготвиш за отбелязването на това интересно събитие.

Растения

Ако си любител на градинарството, то сега е моментът да се развихриш с пазаруване. Октомври е идеалното време за покупка на нови многогодишни растения, тъй като разсадниците предлагат големи отстъпки, за да се опитат да изчистят наличностите.

Ако искаш да се подготвиш с пролетни цветя отсега, то провери местните градински центрове. Там ще можеш да видиш, дали луковици като нарциси и лалета се предлагат в продажба - можеш да ги засадиш сега и те ще цъфтят, когато зимата свърши.

Междусезонна продукция

Пазаруването на сезонни плодове и зеленчуци не е полезно само за стомаха и околната среда, но и за бюджета ти. През октомври можеш да очакваш да намериш по-евтини плодове, идеални за пайове и консерви, включително ябълки, боровинки, грозде, райска ябълка и нар.

Ще намериш още повече и сезонни зеленчуци. Може да потърсиш страхотни цени за тиква, жълъд, цвекло, броколи, брюкселско зеле, ряпа и зимна тиква.

Мебели и декор за вътрешен двор

Макар в студеното време да не прекарваме дълги часове в двора, все пак именно този сезон е идеален да се снабдиш с нови мебели за навън. 

Те могат да бъдат намалени с 60% или повече. Ако не можеш да намериш цял съвпадащ комплект от няколко части, то може да разгледаш в различните магазини какви неща предлагат и да си сглобиш индивидуално свой комплект. 

Освен мебелите ще намериш и хубав избор от есенни принадлежности за вътрешен двор (като огнища и външни одеяла, възглавници, хамаци и други).

Изборът никога няма да бъде по-добър. И тъй като търговците на дребно правят място за празничен декор, те ще определят цената на тези преходни външни артикули за продажба до края на месеца.  

Има огромен шанс да се снабдиш със страхотни неща на изгодна цена, за да си готов за пролетта и лятото с пълно обзавеждане на двора.

Есенно облекло

В края на октомври търговците на дребно ще започнат да преминават от есенно облекло към по-обемни зимни палта и пуловери. 

Това означава, че всички тези стилни есенни неща ще бъдат на малко по-изгодни цени. Имай предвид, че преходното есенно облекло е идеално и за ранната пролет.

Къмпинг оборудване

Промяната в температурите ще доведе и до продажби при търговците на открито. Те ще се запасят със зимни съоръжения, спални чували, снегоходки, ски екипировка и други. 

А това означава, че някои по-летни аксесоари и принадлежности ще са с отстъпка в магазините. Затова задължително прегледай сайтовете на любимите си спортни магазини.

И ако намериш изгодни сделки онлайн или в магазина, не се колебай да се възползваш от тях.

 По този начин ще спестиш средства от бъдещи скъпи покупки на редовни цени. 

Точно затова кредитна карта Бяла Карта е най-добрият ти помощник за покриване на разходи - извънредни и не само  до заплата. 

С Бяла Карта разполагаш с до 5000 лв. кредитен лимит, за да разполагаш свободно с пари  и да не изпадаш в неприятни финансови ситуации. 

А най-хубавото е, че кредитна карта Бяла Карта не изисква задължително да работиш на трудов договор, за да получиш одобрение. 

За разлика от повечето кредитни инструменти, при Бяла Карта липсват стандартните процедури. Можеш да кандидатстваш за пластиката както онлайн, така и по телефона.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш