Кандидатствай Вход
Най-добрите сайтове за допълнителни доходи

Най-добрите сайтове за допълнителни доходи

В зависимост от това дали искаш да спечелиш бързо допълнителни пари или да изградиш дългосрочен източник на доходи, всеки от следните уебсайтове предлага уникални предимства, съобразени с различни нужди и интереси. Ето най-важното, което да знаеш за тези любопитни опции за правене на пари онлайн:

Upwork

Ако работиш на свободна практика или си се превърнал в такъв, поради загуба на работа, може да поразгледаш Upwork.com и да погледнеш, дали някой не търси услуги, в които би се справил добре.

“Платформата е място, където бизнес и фрийлансъри от цял ​​свят могат да се свързват и да си сътрудничат по определени проекти”, казва един от потребителите на сайта. "Бизнесът обикновено може да наеме фрийлансъри за различни услуги. Това включва писане, уеб дизайн, провеждане на SEO кампании и т.н."

Fiverr

Това също е популярна платформа, която може да бъде полезна за фрийлансъри. Знаеш ли нещо за дигиталната анимация или нещо подобно в тази сфера, дори и копирайтинг? Можеш да работиш за някой, който няма тези умения, и да вземеш допълнителни пари. Още по-добре - можеш да предложиш да съставите уеб проучване за някого за бързи пари, като условията са напълно прозрачни. Слоганът на уебсайта е „Услуги на свободна практика за скромния предприемач“, а името му идва от факта, че много хора работят за 5 долара за единична услуга (да, можеш да поискаш повече). С други думи - ако поемаш много работа, може и да си изкараш добри пари. А платформата е и лесна за използване и комуникация между работодатели и лица на свободна практика.

Etsy

Ако си артистична личност и си от типа хора, които могат да изработват бижута или магнити за хладилник например, то Etsy е мястото, където да продаваш твоите продукти.

Wonder

Хората идват на този сайт, когато се нуждаят от някого, който да направи проучване в дадена сфера за тях. Wonder не просто наема някого, но можеш да кандидатстваш (според уебсайта процесът отнема около пет минути). И ако смятат, че имаш уменията да правиш изследвания, ще получиш достъп до таблото им за управление. След това можеш да избереш да отговориш на въпрос - може би идващ от бизнес директор или автор, който пише книга. Изследователите съобщават, че правят средно от 8 до 16 долара за всеки подробен отговор, а сайтовете за работа предполагат, че изследователите могат да правят средно около 20 долара на час. Накратко, Wonder предлага идеална платформа за тези, които наистина обичат да ровят, търсят и да намират отговори, за разлика от тези, които просто искат да спечелят бързи пари.

Merch от Amazon

Джон Фриго, филиал мениджър на уебсайт, наречен MySupplementStore.com, казва, че често печели допълнителни пари, създавайки дизайни за тениски. Той продава на Merch от Amazon, както и други платформи.

„Графичните дизайнери могат да качват дизайни на тениски и в този момент това е почти изцяло пасивно и ти се плаща такса за всеки от твоите проекти, които се продават - но не е нужно да обработваш връщания, да извършваш обслужване на клиенти или изпращаш каквото и да било ", казва Фриго. Тоест, просто предоставяш дизайн и ти се плаща за авторското право, което притежаваш.

Freelance.bg

Това е българският сайт за обяви за хора на свободна практика. Платформата е лесна и интуитивна и ти препоръчваме да я разгледаш и пробваш.

Peopleperhour

Това е платформа, която свързва хора, които търсят и предлагат работа в сферите на маркетинга, проектирането, писане или разработване. Всеки кандидат в системата се проверява ръчно, преди да бъде одобрен от даден работодател. Съответно, ако си специалист в дадена сфера и знаеш, че можеш да се справиш и със сложните задачи, то това е мястото за теб.

Освен гореизброените сайтове, може да пробваш и да продаваш ненужни твои вещи, дрехи или мебели в добре познатите онлайн платформи за електронна търговия. В тях се продават както нова техника, която някой просто не иска да използва, така и стари килими, за които няма място в дома. С други думи - има за всекиго по нещо.

Ако държиш бързо и безпроблемно да покриеш неочаквани разходи, кредитна карта Бяла Карта ще ти предостави пари до заплата. Кандидатстването може да е онлайн и по телефон, без излишни процедури, които да те забавят и без множество допълнителни документи. Бяла Карта е кредитната карта, която винаги си искал да притежаваш, защото ти дава шанс за одобрение, дори и при влошена кредитна история, за да можеш да изградиш наново една добра кредитна история.

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш