Кандидатствай Вход
Нестандартни коледни подаръци, с които да изненадаш твоя партньор в живота

Нестандартни коледни подаръци, с които да изненадаш твоя партньор в живота

Размяната на подаръци е една от най-хубавите и спазвани от съвременния човек традиции по Коледа. Тази традиция ти дава възможност да зарадваш най-близките си хора и да им покажеш колко много ги обичаш. Може би това се отнася в най-голяма степен за твоята половинка в живота, към чийто подарък трябва да се отнесеш с особено внимание. Важно е за запазването на романтиката и страстта във връзката да се изненадвате непрекъснато и да си подарявате нови и положителни емоции. Така че ти препоръчваме за предстоящата Коледа наистина да се постараеш, а не просто да отбиеш номера с поредната дреха или парфюм. Ето няколко идеи за нестандартни коледни подаръци, с които ще изненадаш и впечатлиш твоя партньор:

Романтична вечеря – кой казва, че коледният подарък непременно трябва да бъде нещо материално? Много по-трайно в съзнанието на твоята половинка ще остане една специална романтична вечеря. Романтична вечеря в подходяща атмосфера, с вкусна храна и най-важното – на място, където двамата ще можете да се усамотите и да се насладите в максимална степен на взаимната си компания. Кредитна карта Бяла Карта предоставя на своите притежатели право на специални отстъпки и промоции при използване услугите на някои от най-реномираните хотели, ресторанти и заведения за хранене у нас. Използвай функциите на Бяла Карта, за да прекараш незабравима коледна вечер заедно с любимия си човек.

Годежен пръстен – една отлична опция за кавалерите. Ако от дълго време търсиш подходящия момент, в който да предложиш на своята любима да официализирате връзката си, поднасянето на коледния подарък е перфектният повод да го направиш. Избери красив и стилен годежен пръстен, подготви романтична и предразполагаща обстановка и подбери внимателно думите, с които ще направиш предложението. Като собственик на кредитна карта Бяла карта имаш възможност да пазаруваш с отстъпка в отлични бижутерски магазини, които биха могли да изработят пръстен по специална поръчка, съответстваща на желанията ти и вкусовете на жената до теб.

Домашен любимец – домашният любимец е повече от страхотен коледен подарък. Сладко кученце или котенце, което да обитава дома ви и да ви носи радост и хубави моменти. Редица специалисти казват, че отглеждането на домашни любимци е ключ както към редуциране ежедневните нива на стрес и напрежение, така и към спокойствие и хармония в дадена романтична връзка. Разбира се, преди да правиш подобен подарък, е нужно да си напълно сигурен, че твоята половинка наистина ще се зарадва. Помни, че любовта към животните невинаги означава и готовност да отглеждаш такова в собствения си дом и да полагаш ежедневни грижи за него.

Шоколад – шоколадът е сред подаръците, с които няма как да сбъркаш. Независимо дали става въпрос за нормалното ежедневие или светъл празник като Коледа, това сладко изкушение винаги подобрява настроението и носи множество положителни емоции. Притежателите на кредитна карта Бяла Карта могат да се възползват от специални отстъпки при пазаруване от Шоколадовата къща – официален представител за България на белгийските производители на шоколадови изделия “Valentino chocolatier”. В магазините на Шокладовата къща са налични над 120 вида шоколадови бонбони с разнообразни плодови, ганашени, карамелени и ядкови пълнежи. Боатият асортимент от шоколадови изненади е възможно да се комбинира със селекция от качествени сортове вина, класически и овкусени кафета, невроятни плодови чайове, както и ароматни домашни бисквитки.

Посещение в СПА център – защо след интензивната и изтощителна работа през последните близо 12 месеца, ти и твоята половинка да не се насладите на едно отпускащо посещение в реномиран СПА център в края на годината? Посещение, което ще ви освободи от стреса и напрежението, ще ви повлияе благотворно във физически и психологически план, и ще събуди с пълна сила страстта и романтиката помежду ви. За организацията на подобно посещение отново на помощ ще се притече твоята кредитна карта Бяла Карта. С кредитна карта Бяла Карта в ръка можеш да се възползваш от намаления в цените на качествени СПА дентрове, подхождащи с внимание и грижа към нуждите на своите клиенти и предоставящи им огромни количества спокойствие и блаженство.

Както виждаш, разнообразни са вариантите за нестандартни коледни подаръци, с които да донесеш радост на своята половинка. И за реализирането на всеки от тези варианти можеш да използваш функциите и преимуществата на кредитна карта Бяла Карта. Бяла Карта – твоят пръв приятел и помощник, гарантиращ ти хармония в личен план и множество хубави моменти с любимия човек!

0 КоментараКредитна карта, с която имаш, когато искаш