Кандидатствай Вход
Още полезни съвети за онлайн пазаруването и кредитната карта /част 1/

Още полезни съвети за онлайн пазаруването и кредитната карта /част 1/

  • Бяла Карта
  • 22.01.2017
  • Твоите пари
  • Коментари: 0
  • 2537

Онлайн пазаруването в последните години се превърна в хоби на много хора от различни възрастови групи. Лесният, бърз и изключително удобен начин за купуване на стоки и услуги от всякакви магазини, позиционирани в различни краища на света, представлява наистина уникална възможност за всеки.

С напредването на технологиите, вече всеки може да пазарува каквото си поиска от разнообразни онлайн магазини. Разбира се, за тази цел, трябва да разполага със средство за разплащане – дебитна или кредитна карта.

Знаеш, че именно благодарение на кредитната карта, ти можеш да се сдобиеш с изгодната сделка на момента, дори и тя да се предлага от търговец, който е на хиляди километри от теб. И напълно логично, както ти, така и повечето хора в световен мащаб, предпочитат кредитната карта като начин на плащане във всеки един сайт.

Стига да ползваш кредитната си карта разумно, тя ще се превърне в най-добрия ти приятел при всяко едно пазаруване. Защо? Защото ще умееш да извлечеш максималните изгоди и да се възползваш от всички предимства на твоята кредитна карта. А, когато разполагаш с кредитна Бяла Карта, всичко това ще ти е много по-лесно, тъй като това е картата, създадена специално за теб и за твоите нужди, от което следват и редицата и уникални предимства.

Запознай се с няколко полезни съвета, преди да се заемеш с купуването на разнообразни стоки и услуги в интернет, за да си гарантираш страхотно потребителско изживяване.

Намери най-изгодните онлайн сделки

Разбира се, в интернет пространството има хиляди онлайн магазини за богатото разнообразие от продукти и услуги, от които всеки се интересува. Но тук идва и проблемът как да намериш най-добрия сайт и най-евтината цена от толкова много възможности. Защото всичко това изисква много време, прекарано в онлайн пространството.

Всъщност ключовите елементи към намирането на добрите онлайн сделки за конкретен продукт са организацията и фокусът.

А първата стъпка към тях е да си направиш списък с любими сайтове, от които предпочиташ да пазаруваш. Ще видиш, че това е един наистина лесен и ефективен начин да превърнеш пазаруването в приятно и удобно за теб. След като си подготвил предварително списък с онлайн магазините, имаш опцията и да се абонираш и за техните онлайн бюлетини. По този начин периодично ще получаваш актуална информация за всички техни промоции и кампании, както и най-новите им предложения. Ето това е наистина улеснение за онлайн пазаруването ти – спестява ти време и пари, а ще умееш да улавяш точния момент да купиш нещо на изгодна цена с кредитната си карта. Ние от Аксес Файнанс сме наясно, че е важно за теб, да се възползваш от този бонус и разбира се, не сме забравили да ти го подарим съвсем безплатно.

С Бяла Карта допълнителното ти предимство, когато става въпрос за онлайн пазаруване няма аналог при останалите кредитни карти.Това е Белият магазин – цял магазин с онлайн сделки, специално за теб и твоята кредитна Бяла Карта. Можеш да се абонираш напълно безплатно, за да получаваш всички евтини сделки и промоции, директно на имейла си. А, както вече знаеш, това ще ти спести излишно сърфиране из онлайн магазините в търсене на дадена оферта.

Ето още няколко ефикасни съвети, които да имаш предвид, без значение дали пазаруваш от Белият магазин или друга онлайн платформа:

  • Винаги сравнявай цените на дадена стока от различни сайтове, преди да решиш да купуваш
  • Изчисли общата сума на разходите, като не забравяй да включиш и цената на доставката
  • Абонирай се за повече онлайн бюлетини – винаги можеш да попаднеш на нещо интересно
  • Следи кога е сезонът на намаленията и използвай преференциалните цени, за да се сдобиеш с разнообразни продукти

Още нещо, което не бива да пренебрегваш, докато пазаруваш в интернет пространството е, да се запознаеш предварително с Общите условия на въпросния онлайн магазин, да потърсиш детайлна информация за условията за връщане на закупен артикул, евентуални допълнителни такси, които могат да ти бъдат начислени, в това число – таксата за доставка. Естествено, запомни, че е добре да провериш клаузите по Защита на личните данни в съответния сайт, преди да попълниш лична информация за теб и кредитната ти карта.

Виж още съвети как да пазаруваш онлайн, възможно най-удобно и сигурно с кредитна карта, в следващата ни статия.

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш