Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Какво е комисионна?

Комисионна е сумата, която се регистрира в акаунта на афилиейт системата на Бяла Карта, след извършване на действие на уеб сайта на Бяла Карта - www.bialakarta.bg от страна на потребител, пренасочен към уеб сайта на афилиата. Тези действия проследяваме посредством бисквитки, с каквито са маркирани инструментите, които предоставяме на всеки афилиат.

Аксес Файнанс AД изплаща натрупаната комислионна за реализираните от Афилиата резултати за всяка отделна кампания през съответния месец на база издадена от Афилиата фактура, въз основа на изготвен доклад за подлежащи за плащане комисионни.

Аксес Файнанс AД изплаща следните комисионни за извършено действие на уеб сайта на Бяла Карта:

① Комисионна за направена заявка за кандидатстване за кредитна карта Бяла Карта

② Комисионна за одобрена кредитна карта Бяла Карта

След като влезеш в акаунта си, в системата на Бяла Карта, ще намериш информация за постъпилите комисионни и техния статус.

В този раздел на системата можеш да видиш сумите, изплатени от Бяла Карта, както и сумите от комисионни, които чакат одобрение.

Минималната изплащана сума (комисионна) за всяка отделна маркетинг програма/ кампания е 50 (петдесет) лева.

Сметки със салдо под минимално установената в анекса към договора по програмата/ кампанията сума (без ДДС) се прехвърлят за следващия месец и ще продължават да се прехвърлят ежемесечно, докато минималната сума бъде достигната или изтече срокът на програмата/кампанията.

По желание на афилиата комисионните могат да бъдат изплащани и на по-голям период от време или след натрупване на определена стойност, като за целта афилиатът има право да не издава фактури, респективно да не подава искане за плащане за определен период.

Всички натрупани суми ще бъдат изплатени на афилиата при първата фактура, респективно получено искане при спазване на условията.

Всички разходи за преводите на сумите, включително за превалутиране, ако се налага, са за сметка на Аксес Файнанс AД.

Статусът на всички комисионни можеш да следиш в своя афилиейт профил на сайта на Бяла Карта.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна