Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Как известяваме за направени от теб трансакции?

Ние в Бяла Карта се стараем винаги да ти даваме обслужването, което очакваш да получиш. Услугата известяване за трансакции е безплатна услуга за теб, която получаваш от нас, като притежател на кредитна карта Бяла Карта.
При всяка една трансакция, направена от теб, ще получаваш известие в мобилното приложение Бяла Карта. Ето защо е важно да си инсталираш приложението възможно най-скоро след като получиш своята Бяла Карта.

Целта на това известяване е да бъдем максимално прозрачни и полезни в обслужването на твоята Бяла Карта от една страна, и да предотвратим навреме всякакви опити за злоупотреби – от друга. Ако по някаква причина твоята Бяла Карта попадне в ръце на недоброжелатели, ще разбереш още с първата извършена трансакция и ще можеш да блокираш временно всички движения по сметката си. Можеш да блокираш някои или всички възможни трансакции, които могат да бъдат извършвани с твоята Бяла Карта през мобилното ни приложение, или през индивидуалния си клиентски профил.

Ако не инсталираш мобилното приложение Бяла Карта и не регистрираш картата си в него, няма да получаваш известие за своите трансакции. В този случай, можеш да се информираш за извършените с твоята Бяла Карта трансакции от клиентската си страница в меню „Вход за клиенти" на интернет адрес www.bialakarta.bg. Там можеш да се осведомяваш по всяко време напълно безплатно за движението по твоята сметка.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна