Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Какво е SMS известяване?

Ние в Бяла Карта се стараем винаги да ти даваме обслужването, което очакваш да получиш. Услугата SMS известяване е безплатна услуга за теб, която получаваш от нас, като притежател на кредитна карта Бяла Карта.
При всяка една трансакция, направена от теб, ще получаваш кратко текстово съобщение (SMS) на мобилния си телефон, който си посочил в Договора за кредит Бяла Карта, с информация за извършеното действие с кредитната карта, независимо дали ползваш или погасяваш.

Целта на това SMS известяване е да бъдем максимално прозрачни и полезни в обслужването на твоята Бяла Карта от една страна, и да предотвратим навреме всякакви опити за злоупотреби – от друга. Ако по някаква причина твоята Бяла Карта попадне в ръце на недоброжелатели, ще разбереш още с първата извършена трансакция и ще можеш да блокираш временно всички движения по сметката си. Ето защо е важно да спазваш задължението си да поддържаш винаги активен мобилния номер, посочен в Договора ти.

В случай на промяна, преустановяване на ползването или спиране на мобилния номер, който си ни предоставил в Договора, по каквито и да било причини, трябва да ни уведомиш незабавно писмено. Трябва да знаеш, че ако не актуализираш информацията, с която разполагаме за да извършваме това SMS известяване, ще трябва да понесеш всички вреди в случай на злоупотреба с твоята Бяла Карта, независимо от размера им.

В случай че не желаеш да получаваш SMS известяване, трябва да заявиш изрично желанието си. В този случай, можеш да се информираш за извършените с твоята Бяла Карта трансакции от клиентската си страница в меню „Вход за клиенти" на интернет адрес www.bialakarta.bg. Там можеш да се осведомяваш по всяко време напълно безплатно за движението по твоята сметка.

SMS известяване има и във връзка с наближаващо плащане във връзка с твоята Бяла Карта. Наясно сме, че животът става все по-динамичен и забързан и искаме да ти спестим нуждата да помниш датите и сумите, които трябва да платиш по своята сметка.

Виж още:


Беше ли тази статия полезна? 793 намериха тази статия като полезна