Конфиденциалност

Декларация за поверителност

Тази Декларация за поверителност се отнася единствено до страниците на уеб сайта bialakarta.bg.

Защитата на личните данни на посетителя/потребителя на този уеб сайт се уреждат от настоящата Декларация з а поверителност и от условията за ползване , разпоредбите на Закона за защита на личните даннии задължителните указания на Комисията за защита на личните данни (www.cpdp.bg).

Горепосочените данни могат да бъдат съхранявани и обработвани от Дружеството за комуникационни и статистически цели, както и за подобряване на предлаганите услуги. Чрез използването на този сайт, посетителите/потребителите дават съгласието си за използването на такива данни от Аксес Файнанс ООД.

Този сайт съдържа специални връзки (линкове, хипервръзки, банери) към други уеб сайтове, поддържани от трети страни. Ако посетител/ потребител на този сайт избере да следва връзките към сайтове на трети лица, Дружеството в никакъв случай не трябва да бъде отговорна за общите условия, свързани с управлението и защитата на личните данни, приложими към свързани сайтове.

Освен това, посетителите/потребителите на нашия уеб сайт имат право на достъп до данни, свързани с тях и право да възразят срещу обработването на тези данни.

Настоящата декларация за поверителност може да бъде допълвана или променяна във времето със специфични условия, които имат отношение към този уебсайт.

Ако имате някакви въпроси относно настоящата декларация за поверителност, молим да се свържете с нас, като използвате линка Свържете се с нас.

Събиране на информация


Използването на този уеб сайт не изисква от Вас да предоставяте лична информация. Сайтът обработва единствено информация, която е доброволно предоставена от посетителите. Предоставяната информация може да се отнася за Вашето име, имейл адрес и номера на телефон.

Информация за данни за логове и „бисквитки”


Тази страница съхранява стандартна информация. Записваме Вашите влизания на страницата, IP адреса Ви, използвания браузер, времето на достъп и страниците, които посещавате. За да сме сигурни, че уеб сайта ни гарантира добро потребителско усещане, ние можем да използваме “бисквитки” (cookies) или уеб маяци (малки прозрачни изображения, които ни помагат да проследим активността на потребителите в определени уеб страници). Подробна информация за използването на „бисквитки“, може да прочетете в Оповестяване за „бисквитки“.

Ползване на информацията

Възможно е да е необходимо да предоставите лична информация в уебсайта, с цел получаване на достъпи до определено съдържание, включване в събитие или проучване, или регистрация за получаване на информация по теми, които Ви интересуват. В този случай информацията, ще бъде използвана за управление на направените от Вас заявки. Имаме право да използваме предоставената от Вас лична информация с маркетингови цели или за изпращане на промоционални съобщения, отнасящи се до предоставяните от нас услуги или продукти.

Можете да поискате от нас да спрем да Ви изпращаме съобщения по електронна поща или друг комуникационен път по всяко време.

Разкриване на информация на трети страни


Без да се засягат разпоредбите на следния параграф, личните данни няма да се съобщават на трети лица, освен ако приложимото законодателство изисква разкриването на тези данни на компетентните органи, но единствено и само на тях.

Достъп до информация

За да промените предоставената от Вас лична информация или за да прекратите получаването на маркетингови съобщения е необходимо да се свържете с нас чрез линка за връзка. За промяна на информацията в съответствие с приложимите законови изисквания.

Сигурност на информацията


С цел по-добра защита на информацията, уеб сайтът bialakarta.bg използва Secure Sockets Layer (SSL) протокол, който е по-сигурен и поверителен.

Промени в Декларацията за поверителност

Запазваме си правото да променяме настоящата Декларация за поверителност по всяко време. Датата на промяната ще бъде отразена на тази страница, като промените ще бъдат в сила след датата на последната редакция. Съветваме Ви периодично да преглеждате тази декларация с цел по-добра информираност.

Защита на неприкосновеност на деца

Този уебсайт не е предназначен за деца под и на 18-годишна възраст.

Въпроси

Ако имате някакви въпроси относно политиката ни за поверителност на Вашите данни при ползването на този сайт, моля да ги отправите към нас, използвайки линка за връзка с нас.

Този сайт използва 'бисквитки' (cookies), за да подобри предлаганите услуги. Научи повече

Разбрах
Успешно копира кода
Абонира се успешно
help desk software