Защо Бяла Карта

В съвремения динамичен свят, в който живеем, кредитната карта бързо промени своето предназначение и от удобен финансов инструмент за определен сегмент от потребители, тя се превърна в ежедневна необходимост за всеки от нас. Днес кредитната карта е твоя нов спътник, на който винаги можеш да разчиташ за допълнителни средства, когато пожелаеш, където и да си.

Това, което отличава Бяла Карта в сравнение с останалите кредитни карти, са улесненият достъп до нея и облекчените изисквания към картодържателите.

Бяла Карта е кредитна карта, при която шансът за одобрение е с пъти по-висок в сравнение с традиционните банкови услуги и от нея вече се възползват над 120 000 потребители в България.

Базирайки се на основните предимства на Бяла Карта, финасовият продукт предлаган от Аксес Файнас ООД притежава огромен потенциал да стане част от живота на хората, независимо от техния социален или финансов статус.

В основата на модела на иновативната карта е индивидуалният подход, поради което всеки клиент получава персонален акаунт мениджър при необходимост от информация и съдействие дори в труден за него момент. Това е само част от добавената стойност, която Бяла Карта генерира за своите потребители. В допълнение, системата на картата предоставя БЕЗПЛАТНО СМС – известяване при трансакция или дължима вноска, като по този начин притежателите на Бяла Карта получават безупречно и навременно обслужване на световно ниво.

Най-честите причини, поради които нашите клиенти избират да притежават Бяла Карта са следните:

Гъвкавата кредитна карта
Кредитна карта Бяла Карта се използва от хора като теб, които търсят гъвкав финансов инструмент с цел да избегнат стандартните банкови процедури и изисквания.

Достъпната кредитна карта
Бяла Карта е ДОСТЪПНАТА КРЕДИТНА КАРТА, която можеш да заявиш просто на телефон или онлайн и след одобрение да я получиш на посочен от теб адрес.

Клубната кредитна карта
Бяла Карта е и твоята клубна кредитна карта, с която се разплащаш в партньорската мрежа на Бяла Карта за постоянни отстъпки.

Каквото пожелаеш, където и да си
Бяла Карта е ТВОЯТА КРЕДИТНА КАРТА, която се наглася спрямо нуждите ти, каквото пожелаеш, където и да си.

Успешно копира кода
Абонира се успешно
help desk software