Кандидатствай Вход
Бяла Карта- генерален спонсор на Петия сезон на лига "Ген. Крум Лекарски"

Бяла Карта- генерален спонсор на Петия сезон на лига "Ген. Крум Лекарски"

Април месец 2015г. се постави началото на дългоочаквания 5ти сезон на лига „Ген. Крум Лекарски“ в Божурище.

Събитието за пореден път очарова своята публика и състезатели както с приятни емоции и запомнящи се моменти, така и с качествено изживяване от надпревара на европейско ниво!

Ние от Бяла Карта вярваме и заставаме твърдо зад позицията, че подобни мероприятия трябва да бъдат подкрепяни от бизнеса! Те са източник на култура и нравственост за обществото. Що се отнася конкретно до Лига „Ген. Крум Лекарски“ – това мероприятие вече изгради силен атрактивен и утвърден имидж сред любителите на коннен спорт. Ние сме горди до подкрепим иниациативата и да вземем активно участие като генерален спонсор на събитието!

Очакваме то да привлече интереса на елита на българските състезатели по конен спорт, състезатели от Гърция, Сърбия и Швеция в Аматьорския тур, Тур юноши, Малък тур – пет и шест годишни коне, както и Голям тур.

Смятаме, че наградният фонд на Лига „Ген. Крум Лекарски“, който е в общ размер на 38 000 лв., също представлява причина за силен интерес към събитието.

Този месец, на 4ти и 5ти Април, се проведе първият кръг на състезанията. Останалите два кръга ще се проведат съответно на 16ти и 17ти Май и 22ри и 23ти Август, а самият финал на 26ти и 27ми Септември.

Повече информация за програмата на събитието, можеш да откриеш тук

Ще се радваме да те видим там!

Сезон 6

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш