Кандидатствай Вход
Бяла Карта стартира собствена клубна онлайн платформа за колективно пазаруване

Бяла Карта стартира собствена клубна онлайн платформа за колективно пазаруване

Какво е един инструмент в ръцете ти, ако той няма значителна добавена стойност, която да те кара да го използваш?

Ето на този въпрос искахме да дадем задоволителен отговор – задоволителен за нас от гледна точка на удовлетворението, което финансовият ни продукт Бяла Карта донася на теб, нашия Клиент и задоволителен за самия Теб, защото като активен наш картодържател, ти трябва да можеш лесно да откриваш ползите от продукта, който стои в ръцете ти.

Така и се роди замисълът за Белият магазин.

Белият магазин на Бяла Карта е нова иновативна онлайн среда за колективно пазаруване. Идеята зад проекта е реализацията на плавно и улеснено взаимодействие между клиентите и партньорската мрежа на Бяла Карта.

Генералната мисия на Белият магазин - www.whiteshop.bg - е да даде възможност и на двете страни – на активните картодържатели на Бяла Карта и нейните партньори – за достъп до напълно измерима добавена стойност към финансовия продукт кредитна карта Бяла Карта.

Очевидните предимства на онлайн платформата за колективно пазаруване от една страна са свързани с изгодната възможност за пазаруване на стоки и услуги на преференциални цени. Конкретните стоки и услуги, разбира се, биват предоставени от партньорите на Бяла Карта под формата на краткосрочни промоции и намаления, като Бяла Карта има задачата да подбира участниците в Белият магазин спрямо интересите и нуждите на нейните активни клиенти, тоест спрямо твоите интереси и предпочитания. С две думи всичко, което те интересува и харесва, ще присъства в платформата за колективно пазаруване на цени, които те удовлетворяват и от които спокойно да се възползваш.

От друга страна, предимството и уникалната възможност, която участниците в партньорската мрежа на Бяла Карта получават, е достъп до алтернативен маркетингов канал, чрез който имат уникалния шанс да привлекат нови и завръщащи се заинтересовани клиенти, което неминуемо води до реализацията на по – големи продажби, и не на последно място, да популяризират бранда си и да го направят достъпен до голяма аудитория в лицето на картодържателите на Бяла Карта, заплащайки единствено за наемна цена на база реализирани продажби чрез онлайн платформата.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш