Кандидатствай Вход
Бяла Карта вече с възможност за онлайн плащане на задълженията

Бяла Карта вече с възможност за онлайн плащане на задълженията

Удобството и сигурността на клиентите ни са наистина важни за нас. Ето защо, от днес има по-лесен и удобен начин да платиш задълженията по своята Бяла Карта. Може да направиш това бързо, сигурно и безплатно изцяло онлайн, благодарение на нашата система за електронни плащания.

Как да платя задължението си по Бяла Карта онлайн?

Можеш да плащаш своите задължения по два начина – с и без индивидуален профил. Ако нямаш клиентски профил на my.bialakarta.bg избери съответната опция, въведи необходимите данни – ЕГН, номер на договор, e-mail, сумата, която искаш да заплатиш*, данните на платежния инструмент, с който искаш да направиш плащането и потвърди.  

Ако вече имаш онлайн профил – влез в него, натисни бутона „Плати“, избери сумата, която искаш да платиш*, натисни „Продължи“ и въведи данните на платежния инструмент, с който искаш да платиш и потвърди. В профила си ще имаш възможност да видиш платената сума, когато обработим плащането.

Защо препоръчваме да плащаш задълженията си през онлайн профила?

За да използваш услугата за онлайн плащания, не е задължително да имаш индивидуален потребителски профил, но ние силно го препоръчваме. 

В личния си профил в Бяла Карта няма да е необходимо всеки път да въвеждаш данните на картата си и данните си за плащане, ще имаш възможност за проверка на задължения, да видиш стойността на Минималната дължима сума по твоята карта. Освен това, там имаш възможност да правиш справки за трансакциите с твоята Бяла Карта. 

За  да се възползваш от множеството предимства на индивидуалния клиентски профил, регистрирай своята Бяла Карта още днес. 

Освен улесненото онлайн плащане и достапът до информация за използването на картата ти, в индивидуалния потребителски профил, ще имаш възможност да проверяваш свободно и неограничено всички трансакции, както и да комуникираш с нашия отдел за обслужване на клиенти, да деактивираш определени действия за твоята Бяла Карта, а можеш да я деактивираш временно и изцяло. 

Виж как да регистрираш своя индивидуален профил в нашата помощна страница.

Екипът на Бяла Карта препоръчва на всички свои клиенти да плащат задълженията си по интернет и да останат вкъщи в периода на извънредно положение. Плати задълженията си по Бяла Карта - бързо, сигурно и напълно безплатно онлайн.
*Сумата трябва да е по-голяма или равна на МДС и да не надвишава общодължимото по твоята Бяла Карта. МДС (минимална дължима сума) е равна на 15% от одобрения лимит.

Полезно видео

 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш