Кандидатствай Вход
Как да пазаруваш в Белият магазин

Как да пазаруваш в Белият магазин

Белият магазин на Бяла Карта е онлайн магазин, в който можеш на спокойствие, докато си у вас, да разглеждаш разнообразни и свръх изгодни оферти. Било то развлекателни събития и забавления, в които да вземеш участие, привлекателни места, които да посетиш или козметични и разкрасителни процедури, на които да се насладиш и релаксираш.

Най – привлекателната черта на Белият магазин за колективно пазаруване е шансът да намериш и закупиш офертата, която желаеш, на изключително промоционална ниска цена. Всички ние обичаме да пазаруваме с намаления и отстъпки, нали така?!

Преди да започнеш виртуалната си обиколка сред изкушаващите оферти на Белият магазин, обаче, да отделим няколко реда и за това какво се изисква от теб, за да можеш спокойно да преминеш към улеснения шопинг на един клик разстояние.

Както стана ясно от предишния пост → Бяла Карта стартира собствена клубна онлайн платформа за колективно пазаруване, Белият магазин предоставя средата, в която активни картодържатели на финансовия продукт – кредитна карта Бяла Карта, да използват пълноценно кредитната си карта като така могат в реално време да изпитат добавената стойност, която им предоставя нейното притежание.

Офертите в Белият магазин са селектирани спрямо предпочитанията на активните клиенти на Бяла Карта и те като такива са в пълното си право да се възползват максимално от разнообразието от оферти, което Белият магазин им предлага.

Имайки в ръцете си кредитната карта Бяла Карта, от теб се изисква единствено да направиш регистрацията си в Белият магазин, а след това вече можеш да преминеш и към офертите, които те очакват.

***

Имай предвид, че офертите в Белият магазин ще се обновяват ежедневно, така че абонирането за бюлетина на Белият магазин е една страхотна идея, която ти гарантира актуалността на възможностите, които ти предлага!

Защо да чакаш, абонирай се директно от тук! Кликни върху линка, избери АБОНИРАЙ СЕ и попълни имейла и името си!

Запиши се за Белият магазин на Бяла Карта и очаквай купища оферти!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш