Кандидатствай Вход
Клиентите на Бяла Карта вече могат да погасяват задълженията си и в касите на EasyPay

Клиентите на Бяла Карта вече могат да погасяват задълженията си и в касите на EasyPay

Имаме добра новина за теб! Като картодържател на Бяла Карта и клиент на „Аксес Файнанс“ ООД, вече можеш да плащаш своите задължения в офиси и каси на EasyPay в цялата страна. 

Благодарение на партньорството между EasyPay и „Аксес Файнанс“ ООД, клиентите на Бяла Карта ще разполагат с още над 2000 места  в страната за плащане на вноски по своите кредитни карти. 

Процедурата за извършване на плащане  е улеснена за теб, защото вече няма да е нужно да предоставяш своя IBAN. При посещение на най-удобната за теб каса на EasyPay, трябва да заявиш, че желаеш да направиш плащане по своята Бяла Карта или да посочиш името на търговеца, който фигурира в системата на EasyPay , а именно  „Аксес Файнанс“ ООД.

Добре е да имаш предвид, че може да ти бъде изискан допълнително твоя КИД (Номер на договора), което зависи изцяло от сумата, която погасяваш. Номерът на твоя договор можеш да откриеш изписан в долния ляв ъгъл на твоята Бяла Карта.

Взима ли EasyPay такси за плащане на задължението?

Трябва да знаеш, че при превод на пари в EasyPay, ще ти бъдат начислени такси за превода.  За да направиш успешно плащане по Бяла Карта, ще трябва да заплатиш Такса за плащане в офис на EasyPay. 

Цената на услугата в Изипей процент от сумата и зависи от предвидената от теб сума за погасяване. Ако сумата е до 100.00 лева, таксата, която трябва да заплатиш е 1,2% от нея, но не по-малко от 0.20 лева. 

Ако размерът на вноската ти е над 100.00 лева, цената на трансакцията е 1.20 лева, независимо от точния размер на сумата, която превеждаш. Виж цените на услугитe и Изипей процент тук – Изи Пей такси. 

Кога се отразяват плащанията?

Важно е да знаеш още, че плащанията през EasyPay ще се отразяват в реално време в системата за администриране на плащанията на „Аксес Файнанс“ ООД. Това намалява риска да изпаднеш в просрочие, ако плащаш в последния ден от падежа на твоята вноска по кредитна карта Бяла Карта.

Kак да разбера какви задължения имам?

На датата на падежа, ще получиш SMS със сумата на задължението ти по твоята Бяла Карта. Можеш да погасиш, какато цялата сума, така и само минималната дължима сума. 

Задълженията по своята Бяла Карта можеш да намериш и в персоналния си онлайн профил на my.bialakarta.bg. Ако все още нямаш такъв, виж как да създадеш потребителски профил в нашата блог секция. За нас е важно твоето потребителско изживяване да бъде възможно най-доброто. 

Ето защо, ако имаш каквито и да било въпроси, неясноти или  коментари към начина на плащане на вноска по Бяла Карта през EasyPay, можеш да се обърнеш към нас на email: help@bialakarta.bg или на телефон: 0700 20 140 (без допълнително таксуване).

Ако имаш допълнителна нужда от контакт и информация за услугите на Изипей, можеш да се свържеш с тях. EasyPay телефон: 0700 20 787.

 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш