Кандидатствай Вход
Мерки за облекчаване на плащанията по кредитна карта Бяла Карта във връзка с извънредното положение заради коронавируса

Мерки за облекчаване на плащанията по кредитна карта Бяла Карта във връзка с извънредното положение заради коронавируса

Като една от водещите компании в предоставянето на гъвкави и иновативни услуги с кредитни карти, за нас в Бяла Карта е особено важно да сме до своите клиенти и в тези необичайни времена. Стремим се с работата си да отговорим максимално на Вашите нужди в този критичен за България и света момент.

Като отговорна компания, загрижена за сигурността и финансовото спокойствие на своите клиенти, Бяла Карта предприе мерки за облекчаване на тези от Вас, които сега са в затруднено положение и имат непосредствена нужда от подкрепа. За клиентите ни, които са съкратени в периода на извънредното положение и които са били редовни към датата на влизане в сила на извънредното положение в България, предоставяме възможност за облекчаване на плащанията по задълженията за срок до три месеца от падаване на заявлението. За целта, молим клиентите, които биха искали да заявят тяхното разглеждане за прилагане на облекчени условия за плащане на вноски по своята кредитна карта, да подадат заявление за това на e-mail: help@bialakarta.bg, или да се свържат с наш представител на тел. 0700 20 140  (без допълнително таксуване).

Заявленията ще бъдат разглеждани индивидуално, а решенията ще бъдат взети на база изискванията за одобряване на заявления за облекчени условия.

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш