Кандидатствай Вход
Стартира играта "Какво НЯМА Бяла Kарта?"

Стартира играта "Какво НЯМА Бяла Kарта?"

Имаме страхотна новина за теб! Отдавна не сме те предизвиквали и ето, че решихме да се поправим. От 4-ти  до 24-ти септември те каним да играеш в новата ни игра „Какво НЯМА Бяла Карта?“

Не се притеснявай, ти познаваш Бяла Карта добре и сме сигурни, че няма да се затрудниш да избереш правилния отговор от трите възможности, които сме ти предоставили.

Къде ще играем?

На нашата Facebook-страница: https://www.facebook.com/bialakarta.

Посети страницата ни или последвай някой от тематичните постове, които сме подготвили. Регистрирай се за участие в играта, като ни предоставиш своето име и email-адрес. Избери правилния отговор на следния въпрос:

Какво НЯМА „Бяла Карта“?

а) Партньорска мрежа за постоянни отстъпки

б) ТАКСИ за издаване, обслужване или теглене от банкомати в България

в) 24/7 клиентско обслужване

За да направиш твоя избор, просто сложи отметка на този от отговорите, който считаш за верен. Правилният избор е само един.

Имаш ли нужда от жокери?

Бяла Карта е международна кредитна карта VISA с максимален кредитен лимит до 3000 лева. Бяла Карта е БЕЗ ТАКСИ за теглене от банкомати в България, плащане online, издаване, преиздаване и обслужване. С Бяла Карта можеш да имаш каквото пожелаеш, където и да си, без да се налага да висиш на безкрайни опашки. Можеш да заявиш своята кредитна карта Бяла Карта на сайта ни или на телефон 0700 20 140. При одобрение, готовата пластика ще ти бъде доставена напълно безплатно, с куриер, на посочен от теб адрес.

Да се върнем на играта?

Наградите са страхотни – 10 броя страхотни хавлии с логото на Бяла Карта. Такава награда- хем ще ти е от полза, хем ще ти напомня, че винаги, когато имаш нужда от пари, можеш да разчиташ на своята Бяла Карта.

Десетимата късметлии ще станат ясни на 25-ти септември. Ще ги изтеглим на произволен принцип, измежду всички успешно регистрирани участници. В същия ден, ще публикуваме пост във Facebook-страницата си, в който ще уведомим участниците за резултатите от томболата.

Е, това e… Очакваме те на нашата Facebook-страница с правилен отговор и добро настроение!
Успех!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш