Кандидатствай Вход
The Purple Tour или да спечелиш билет за WhiteSnake

The Purple Tour или да спечелиш билет за WhiteSnake

WhiteSnake – една от най-популярните и слушани рокендрол групи през годините идва у нас на 24ти ноември 2015г. в зала Арена Армеец, София. Групата се завръща с уникалното си турне “The purple tour”, в  което главозамайващият заряд от емоции, който групата създава с присъствието си, съвсем скоро ще зарази и българските фенове на групата.

„The Purple tour“ е турнето, с което групата се завръща по-добра отвсякога. На концерта, освен хитовите им парчета, които повечето от нас са слушали, като “Is this love” и “Here I go again”, ще чуем и най-добрите им хитове и парчета от албума „The Purple Album“.

Предстоящият концерт се очертава да прерасне в едно наистина запомнящо музикално събитие! Нямаме търпение да се срещнем на сцената с Дейвид Ковърдейл /вокалист/, Реб Бийч и Джоуел Хукстра /китаристи/, Майкъл Девин /басист/ и Томи Олдрич /барабанист/, от които очакваме да ни впечатлят с новия си облик и музикално звучене.

По случай голямото музикално събитие, Бяла Карта организира томбола „Спечели Билет за концерта на WHITESNAKE с Бяла Карта“, чрез която ще изпратим 5ма късметлии на концерта на великата рок група!

Ето и имената на 5та печеливши - Валери Станков, Тодор Гръчки, Цветелин Цанков, Ренета Лозанова и Мариана Дудева!

Честито на всички вас от целия екип на Бяла Карта!

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш