Имаш ли нужда от адреналин? Фен ли си на екстремните спортове? Искаш ли да опиташ нещо ново-полет с парашут, атв, бънджи скок, рапел или скално катерене?

Ако искаш да се позабавляваш с приятели, да полетиш с балон, да посетиш въжен парк и да опиташ други екстремни спортове, "Ах Спорт" е твоят приятел, на когото да се довериш в това твое желание! "Ах Спорт" е търговската марка, която олицетворява неповторимата емоция на екстремните спортове. Това са спортове с повишен риск, нестандартно мислене и поведение. Те са различни и изкушаващи. Интересното е, че много от екстремните спортове са съществували още в древността, под формата на древен ритуал или местен обичай, в които се е доказвало смелост и безстрашие. Фирмата VGM Ltd., която развива дейността си под търговската марка "Ах Спорт" стана част от партньорската мрежа на Бяла кредитна карта, в която като потребител на кредитна Бяла Карта можеш да ползваш отстъпки до 70% при пазаруване. Що се касае до "Ах Спорт", гарантираме ти, че няма да сгрешиш, ако им се довериш и решиш да изпробваш някой от екстремните спортове заедно с тях!

Инструкторите на фирмата са подготвени за всяка една от дейностите, които "Ах Спорт" предлага. Техен основен ангажимент е твоята безопасност и незабравимо приключение. Позволи си малко екстремност с "Ах Спорт"! Предизвикай себе си и вземи максималното от нетипичната емоция, която екстремните спортове подаряват на своите последователи.

Възползвайте се от постоянна отстъпка от 10% при пазаруване с кредитна карта Бяла Карта!


Назад
Успешно копира кода
Абонира се успешно
help desk software