Aпарт-комплекс Балканско бижу****

„Балканско Бижу” представлява луксозен 4-звезден апарт-комплекс, който се намира в Разложката котловина. Комплексът представлява истинска наслада за окото. Изключително близо до Банско и Разлог. Трите необикновено красиви и величествени планини в България -Пирин, Рила и Родопите го заобикалят.

Прекрасните посетители и гости на комплекса "Балканско бижу" имат удоволствието да играят на голф игрището на Пирин Голф Клуб. В допълнение, за тяхната почивка и добро настроение, комплексът разполага с вътрешен и външен басейн, СПА, фитнес, ресторант, външна и вътрешна детска площадка, игрална зала, библиотека с безплатин книги, видеотека с над 2000 филма.

Възможностите извън хотела също не са малко. Можете да се насладите на пешеходни и колездачни турове, конна езда, каране на АТВ, рафтинг и риболов. Тук можете да се отдадете на посещения на културни прояви като джаз и оперни фестивали, музеи и галерии, с. Баня и гр. Добринище с минералните си извори, гр. Белица с парка за танцуващи мечки. На час път са Мелник, Рупите и Роженски манастир, Рилския Манастир и архитектурно- историческия резерват Ковачевица.

За всички клиенти на кредитна карта Бяла Карта предлагаме 25% постоянна отстъпка от цената на стаите при резервация.


Назад
Успешно копира кода
Абонира се успешно
help desk software