Семеен хотел “Еница“ е един от престижните хотели в Тетевен. Неговите гости имат преимуществото да са в непосредствена близост до невероятни природни и културни забележителности, а ценителите на високия адреналин и любителските спортове могат да се насладят на различни атракции в околностите на хотелския комплекс.

Новопостроеният бутиков хотелски комплекс "Еница" е разположен на 120 км. източно от София, в самия град Тетевен, на главен път град Тетевен - село Рибарица.

Комплексът се намира на чудесно място, сградата впечатлява със своя съвременен и модерен архитектурен стил, както и изчистения си интериорен дизайн. Хотелски комплекс "Еница" предлага разнообразие от възможности за пълноценна почивка, делова дейност, развлечения, спорт и всички удобства, както за краткотраен - така и за дългосрочен престой. Настаняване в Хотелски комплекс "Еница" - Тетевен:

Хотел "Еница" предлага настаняване в 7 тройни стаи, 3 двойни стаи, 1 студио и 3 апартамента, обзаведени в елегантен и уникален стил, с панорамни тераси - разкриващи чудесен изглед към планината и реката. Помещенията разполагат с телевизор с кабелна телевизия и интернет достъп.


Назад
Успешно копира кода
Абонира се успешно
help desk software