Превърни КОГА в СЕГА и се радвай на хубавите моменти в живота

apply.apply
apply.user-icon
apply.user-icon
apply.email-icon
apply.number-icon
apply.phone-call-icon
home_page.rating
130 000
ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
home_page.cash
3 000 лв.
КРЕДИТЕН ЛИМИТ
home_page.hand
Mastercard ®
ГЛОБАЛЕН ПАРТНЬОР
home_page.benefits

Кредитна карта, с която можеш да имаш пари всеки месец

 • За Бяла Карта кандидатстваш веднъж, а при одобрение имаш пари до заплата всеки месец
 • БЕЗ ТАКСА за издаване и без годишна такса за обслужване на картата
 • БЕЗ ТАКСА при теглене на пари от банкомати в България и ЕС
 • Плащаш бързо, сигурно и удобно с Apple Pay и Google Pay

Бяла Карта ти дава шанс за по-добро финансово бъдеще

 • Шанс за одобрение дори влошена кредитна история home_page.check
  Ние даваме шанс на хора, които имат влошена кредитна история да получат достъп до заем всеки месец.
 • Бяла Карта е алтернативата, която търсиш. Не е нужно да имаш постоянен трудов договор, достатъчно е да имаш регулярни лични доходо от наем, пенсия или друго.
 • При редовно обслужване на задълженията, ние ти даваме възможност да увеличиш първоначалния си кредитен лимит.
home_page.future-img home_page.future-fragment

Управлявай своята Бяла Карта онлайн

Персонален онлайн профил
Блокиране и активиране на картата
Управление на тегленията на пари в брой
Управление на плащанията в интернет
Управление на плащанията в чужбина
Управление на плащанията чрез ПОС
Наличност по кредитната карта
Информация за направените трансакции
Информация за текущото задължение
home_page.support-img home_page.support-fragment

Бяла Карта ти дава отлично клиентско обслужване

 • Кандидатстваш дистанционно - онлайн или по телефон
 • Безплатна доставка на картата до посочен от теб адрес
 • 24/7 безупречно клиентско обслужване
 • Безплатно SMS известяване

Какво казват потребителите за Бяла Карта?

home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Благодаря Ви, че ви има. Всеки месец ми помагате до заплата. Кандидатствах веднъж, а всеки месец имам помощни средства.
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
В миналото имах кредит с лошо ЦКР, не по моя вина. Само Бяла Карта ми се довери, когато имах нужда от пари. Вече 3 години съм клиент и съм много доволен.
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Коректни сте. Има опция за увеличаване на кредитния лимит. Информацията за текущото задължение, наличност и разход са достъпни.
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Аз от доста години ползвам вашите услуги и съм много доволна като ваш клиент. Винаги всичко е било точно!
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Картата е много удобна. За разлика от други кредитни карти, Бяла Карта все още е без такси – нито годишна, нито при теглене на пари в брой от банкомати.
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
С Бяла Карта мога да разчитам на пари, без да се налага да кандидатствам за кредит и да чакам всеки път.
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Използвам картата почти една година и винаги, когато съм имала нужда от съдействие, екипът ви е бил насреща. Доволна съм!
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Благодаря ви Бяла Карта! Доволна съм, всичко се оказа така, както се казва и уточнява в договорите! Коректни сте!
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Предимството е, че давате възможност на хората, които сме с лошо ЦКР. С Бяла Карта можем да поправим кредитната си история. Благодаря!
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
С Бяла Карта може да си тегля пари навсякъде и не се плащат никакви такси при теглене от банкомат. Благодаря Ви!
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Когато пътувам, мога да разчитам на Бяла Карта. В Европейските държави мога и да тегля пари на банкомат без такса.
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Винаги сте точни и коректни. Единствени ми помогнахте в труден момент.
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Винаги може да се случи нещо непредвидено и в такъв момент Бяла Карта е перфектното решение.
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Винаги сте на линия за всякакви въпроси, отговаряте бързо и подробно и затова клиентите Ви се чувстват спокойни.
home_page.testimonial_badge
Excellent: 5/5
Тези хора не дават просто кредитна карта – дават доверие! Винаги се отнасят с уважение.

Често задавани въпроси

Бяла Карта е финансов продукт, предлаган от "Аксес Файнанс" ООД - небанкова финансова институция вписана в регистъра при БНБ под № BGR00332.

Бяла Карта е международна кредитна карта Mastercard, с която можеш да плащаш онлайн и да теглиш пари от банкомат навсякъде по света. Максималният кредитен лимит е 3000 лева. Какъв ще бъде размерът му се определя на база кредитоспособността на клиента. Пластиката е валдина за срок от 5 години от датата на издаването ѝ.

След като получим заявка ти за Бяла Карта, наш служител ще се свърже с теб, за да допълни необходимите данни. След което, процесът по разглеждането й и оценката на твоята кредитосподобност започва. При одобрение за сключване на кредит, ще те уведомим чрез SMS на посочения от теб телефонен номер и ще изпратим документите за отпускането на кредита и пластиката по куриер. Твоята Бяла Карта ще бъде активирана, след като получим нашите екземпляри от Договора за кредит обратно.
За да ти спестим време и усилия, целият процес е дистанционен. За да получиш своята Бяла Карта не е необходимо да напускаш своя дом или офис. 

В месеците, в които не използваш своята Бяла Карта, няма да плащаш абсолютно никакви лихви. В случай, че усвоиш напълно или частично одобрения ти кредитен лимит по Бяла Карта, ще започнем да начисляваме по 0.12% на ден само върху използваната и усвоена сума от главницата.

ПРИМЕР:

Ако имаш Бяла Карта с кредитен лимит от 1000 лева и на 3-то число на месеца си използвал 100 лева от лимита си, то на 1-во число на следващия месец ще трябва да заплатиш използваните 100 лева главница плюс 27 дни по 0.12% от 100 лева. Стойността на натрупаните към 1-во число на следващия месец лихви по Бяла Карта ще са 3.24 лв. Цялата сума, която ще трябва да платиш за погасяване на използвания кредитен лимит ще е 103.24 лева.

Годишният лихвен процент по кредитна карта Бяла Карта е фиксиран и е равен на 43,2%. Лихвата е само 3.6 % на месец или 0.12 % на ден, начислена единствено върху използваната и усвоена сума.

Минимална дължима сума е най-малката възможна сума, която трябва да платиш по твоята Бяла Карта до датата на падеж. Тя се определя от размера на усвоената от теб сума по твоята кредитна карта към последно число на предходния месец, съгласно Договора ти*.

В случай, че си използвал по-ниска сума от твоята минимална дължима сума, трябва да направиш пълно погасяване на използваната сума плюс натрупаната лихва за използвания период.

ПРИМЕР 1:

Ако притежаваш кредитна карта Бяла Карта с одобрен кредитен лимит в размер на 700 лв. и на 10-ти този месец си използвал 50 лв., то към 1-во число на следващия месец ще имаш задължение в размер на 51.20 лв, което включва в себе си 50 лв. използвана главница и 1.20 лв. лихва, натрупана за изминалите 20 дни върху усвоената сума (0.12% на ден).

ПРИМЕР 2:

Ако обаче имаш Бяла Карта със същия лимит от 700 лева и си го усвоил изцяло през месеца, то на 1во число на следващия месец ще имаш минимална дължима сума в размер на 105 лв. – 15% от 700 лева, независимо от натрупаната за периода лихва. Общото ти задължение ще бъде в размер на 725.20 лв.

Можеш да избираш дали да плащаш задълженията си по Бяла Карта като плащаш минимални дължими суми, на по-големи суми или с пълно зануляване на използваната сума от одобрения лимит, заедно с начислената лихва за ползването й. Ако предпочетеш да плащаш МДС, то съгласно Договора, трябва да предоставиш обезпечение по кредита - банкова гаранция или поръчител. Датата на падеж е 5-то число на месеца. Ако не можеш да погасиш цялото натрупано задължение по твоята кредитна карта до тази дата, то трябва да платиш поне минималната дължима сума. В този случай, ще ти се начисли неустойка за неизпълнение на договорно задължение за непредоставяне на обезпечение в размер на 10% от усвоената и непогасена главница. Крайният срок да платиш задължението си - изцяло или частично с поне Минималната дължима сума, е 5-то число на месеца.

Все пак, трябва да си наясно, че използването на Бяла Карта по този начин (с плащане на минимална дължима сума) крие риск да не можеш да върнеш цялата дължима сума в края на месеца, което ще оскъпи ползването на картата.

Съветваме те да погасяваш цялото си текущо задължение, съобразно посочените в Договора срокове.

*Важи за клиенти, сключили договор след 21.09.2022г. За клиенти, сключили договор преди 21.09.2022г. размерът на МДС се определя като процент от одобрения кредитен лимит.

Постарали сме се да осигурим няколко възможности за плащане на задълженията по Бяла Карта, за възможно най-голямо удобство.

 • Можеш да платиш онлайн на нашия сайт.
 • Във всеки от клоновете на Пощенска банка. Индивидуалната си IBAN сметка към Пощенска банка, по която следва да заплатиш задълженията си, можеш да видиш в твоя персонален онлайн акаунт, както и в раздел III, чл. 13 от Договора. Когато плащането е извършено в банков клон на Пощенска банка, плащанията се отчитат на същия ден, което е важно, ако плащаш в последния ден на падеж.
 • В офис на EasyPay, FastPay или CrediTour. Избери най-удобната локация. Трябва само да кажеш, че искаш да платиш задължение към „Аксес Файнанс“ ООД (плащане по Бяла Карта) и да посочиш ЕГН на Картодържателя. Плащанията се отразяват в реално време.
 • Във всяка една банка по банков път. За целта трябва да попълниш вносна бележка.

Независимо от избрания начин за плащане, следва да имаш предвид, че плащането се счита извършено на датата, на която сумата е постъпила в банковата сметка на кредитодателя „Аксес Файнанс“ ООД.

АКСЕС ФАЙНАНС АД 
гр. София, 1408, ул. Балша №1, ет.2

ЕИК: 207140327

0700 20 140

help@bialakarta.bg