Мобилно приложение на Бяла Карта

Управлявай своята Бяла Карта свободно и сигурно през телефона си.
Свали в Play Store или App Store

Свали приложението home_page.btn-icon
home_page.benefits

Управлявай своята Бяла Карта през телефона си

  • Следиш потреблението на твоята Бяла Карта – само с един поглед
  • Потвърждаваш онлайн плащанията си бързо и удобно
  • Лесно добавяш картата в дигиталния си портфейл
  • Плащаш задълженията си бързо и удобно

Повиши сигурността на Бяла Карта

  • Следиш потреблението на твоята Бяла Карта home_page.check
    В мобилното приложение ще получаваш известие за всяка трансакция, направена с твоята Бяла Карта. Така ще имаш по-голяма сигурност и спокойствие, че никой не използва картата ти неправомерно. Също така, знаеш къде отиват парите ти, за да можеш да управляваш бюджета си по-ефективно.
  • Двуфакторното потвърждение на онлайн плащанията ти дава допълнително ниво на сигурност. С мобилното приложение на Бяла Карта не е необходимо да верифицираш плащанията си с няколко кода. Всичко, което трябва да направиш е да влезнеш в приложението и да натиснеш бутона „Потвърди“. Ако получиш ивестие за неправомерна или грешна трансакция – можеш да я откажеш.
  • Ако забележиш неправомерна трансакция, реагираш веднага. Можеш да блокираш плащанията с твоята карта както онлайн, така и на ATM и ПОС терминал.
home_page.future-img home_page.future-fragment

Цялата информация в телефона ти

home_page.google-play Google Play home_page.app-store App Store
home_page.apps-info-components

Как да използваш мобилното приложение на Бяла Карта?

Как да добавиш своята Бяла Карта в мобилното приложение?

Мобилното приложение на Бяла Карта е лесно за инсталиране и изполване. За да го използваш, свали приложението от Google Play Store или App Store на мобилния си телефон. След това си създай код за сигурност и го запомни, защото именно с него ще влизаш в приложението.

За да подобриш сигурността на приложението на Бяла Карта, активирай вход с биометрични данни. След което, въведи номера на договора си (изписан под имената ти върху твоята Бяла Карта), въведи ЕГН и верифицирай телефонния си номер с еднократен 4-цифрен код, който ще получиш чрез SMS.

Това е! Твоята Бяла Карта е добавена в мобилното приложение. Сега можеш да следиш всички свои трансакции и да потвърждаваш плащанията си в интернет само с няколко клика.

Как да изтриеш своята Бяла Карта от мобилното приложение?

В случай, че искаш да изтриеш картата си от профила, отиди в менюто „Още“, което е долния десен ъгъл. Избери опцията „Премахни карта“ в менюто и потвърди промяната.  

Когато плащаш в интернет със своята Бяла Карта, ще получаваш известие за потвърждение на трансакцията. Имаш две опции за потвърждение на плащането си:

-        В секция „Потвърждения“ има екран, който ти показва оставащото време за потвърждение на трансакцията, името на търговеца, към когото правиш плащането и сумата. Потвърди, чрез натискане на бутона и въведи кода си за сигурност.

-        Другият вариант е да потвърджиш плащането си чрез биометрични данни. Разбира се, тази опция трябва да е предварително активирана.

Виж и нашето видео, ако имаш нужда от повече информация.

В случай, че не помниш кода си за достъп, трябва да преинсталираш приложението Бяла Карта. Ще бъде необходимо да въведеш всички карти и данни отново.

Можеш да избегнеш тази ситуация, като активираш достъп с биометрични данни в приложението.

Активирай достъпа с биометрични данни при въвеждане на картата си в мобилното приложение на Бяла Карта.

За да активираш опцията на по-късен етап, можеш да го направиш от меню „Още“, намиращо се в долния десен ъгъл. След което, следвай стъпките, показани на екрана.

С мобилното ни приложение е лесно и удобно да добавиш своята Бяла Карта в дигиталния си портфейл Google Wallet или Apple Pay.

Необходимо е само да натиснеш бутона за добавяне на картата към дигиталния ти портфейл. Той се намира под изображението на пластиката. След което, трябва да следваш стъпките за верификация на картата.