Контакти

За нас е удоволствие да помогнем.
Не се колебай да се свържеш с нас
contact.contact-info-location-pin-icon
Адрес
гр. София, ул. Балша 1, ет. 2
contact.contact-info-phone-icon
Телефон
Свържи се с нас
contact.contact-form-user-icon
contact.contact-form-user-icon
contact.contact-form-email-icon
contact.contact-form-phone-icon
Работно време
понеделник - петък: 9:00 - 17:30
"Аксес Файнанс" ООД
  • гр. София, ул. Балша 1, ет. 2
  • ЕИК: 202806978
  • МОЛ: Цветан Кръстев