Кандидатствай Вход

Препоръчай приятел и вземи 30 дни без лихва от Бяла Карта

Започни да печелиш bring_friends.btn-icon
bring-friends.refer-friend

Виж колко е лесно да спечелиш

bring-friends.refer-friend-icon-1
Сподели

Препоръчай Бяла Карта на приятели като споделиш уникалния си линк с тях

bring-friends.refer-friend-icon-2
Спечели

Вземи 30 ДНИ БЕЗ ЛИХВА за ВСЕКИ твой приятел, който сключи договор за Бяла Карта

bring-friends.refer-friend-icon-3
Повтори

Колкото повече приятели сключат договор за Бяла Карта, толкова повече печелиш

Често Задавани Въпроси

Печелиш 30 дни БЕЗ ЛИХВА за всеки поканен от теб приятел, който бъде одобрен и сключи договор за кредитна карта Бяла Карта.

Всеки приятел, когото поканиш да стане един от над 130 000 доволни клиенти на Бяла Карта и той сключи договор за Бяла Карта, ще ти донесе 30 дни БЕЗ ЛИХВА за твоята Бяла Карта. Колкото повече приятели поканиш, толкова по-дълъг безлихвен период можеш да спечелиш. Няма ограничение на периода, който можеш да спечелиш.

Следи програмата редовно, защото те очакват още награди. Лесно, нали! Започни да каниш приятелите си сега.

Започни да печелиш в няколко лесни стъпки:

-> Създай персонален клиентски профил на my.bialakarta.bg/register. Ако вече имаш такъв, следвай стъпките по-долу.

-> Добави кредитната си карта Бяла Карта в личния си профил. Ако вече си свършил и тази работа, продължи напред.

-> Покани приятели като споделиш уникалния си линк с тях. Линка може да намериш в секцията Печели с Бяла Карта в профила си в bialakarta.bg

-> Всяко препоръчано лице, кандидатствало чрез твоя уникален линк и сключило договор за кредитна карта Бяла Карта, ти носи 30 дни БЕЗ ЛИХВА.

За да получиш безлихвен период, твоите приятели трябва задължително да кандидатстват през линка, който си им изпратил и да не са получавали отказ за кредит от „Аксес Файнанс“ в рамките на 30 дни преди датата на кандидатстване.

Това е всичко! Покани приятелите си сега и печели с Бяла Карта.

Линкът, който изпращаш на приятелите си, за да кандидатстват, е уникален за теб и е свързан с профила ти в my.bialakarta.bg.

По този начин може да си сигурен, че всеки приятел, които кандидатства и/или подпише Договор за кредит с „Аксес Файнанс“, ще бъде отчетен в профила ти.

В профила ти ще се визуализира броят на приятелите ти, които са кандидатствали за Бяла Карта, използвайки изпратения от теб линк, както и броят на тези, които са подписали Договор за кредит с „Аксес Файнанс“.

В профила ти няма да се визуализират лични данни на хората, които са кандидатствали и/или са били одобрени за кредитна карта Бяла Карта.

Да, активационният линк е валиден 30 дни.

Ако линкът бъде използван след изтичането на този срок, системата ни няма да отчете, че конкретният клиент е поканен от теб и няма да имаш възможност да получиш безлихвен период по твоята Бяла Карта.

Веднъж одобрени, твоите приятели ще имат възможността да се включат в програмата „Печели с Бяла Карта“ и ще могат да спечелят.

Условията за участие в програмата „Печели с Бяла Карта“ важат и за тях.

Ако имаш нужда от повече информация, имаш въпроси или искаш да съобщиш за нередност, свържи се с нас на help@bialakarta.bg или 0700 20 140.

Обаждането е без допълнително оскъпяване, съобразно цената на тарифния ти план. Нашият екип ще ти съдейства с радост.

За повече информация прочетете нашите Условия и правила.