Кандидатствай Вход

Ние сме "Аксес Файнанс" АД

„Аксес Файнанс“ е създадена през 2013 г. като проект на амбициозни млади хора. За по-малко от 10 години една идея, която се ражда в офис от 4 кв.м се развива до международен бизнес, опериращ на 4 европейски пазара с нас 240 000 клиента и екип от над 210 души.

Успехът на компанията се крие в концепцията да предлага достъпни финансови продукти, които носят допълнителна стойност на потребителите. Бяла Карта, която е и най-популярният продукт на компанията в България, е точно таква.

Движеща сила на „Аксес Файнанс“ АД е съоснователят и Изпълнителен директор - Цветан Кръстев, който е и член на управителния съвет на Management Financial Group (MFG). Той завършва магистърска програма „Икономика на отбраната и сигурността“ в УНСС, а професионалният му път преминава във водещи институции, където се е занимавал с широк спектър от дейности.

Снимка на Цветан Кръстев

"Аксес Файнанс" АД в числа

2013
Създадена
210+
Служители
240 000+
Клиенти
4
Страни

Нашите ценности

01
Доверие
Изграждаме доверие с нашите клиенти, партньори и служители, като сме открити, почтени и лоялни във взаимоотношенията си с тях.
02
Отдаденост
Стремим се постоянно да предоставяме отлично клиентско обслужване и да изпълняваме обещанията си.
03
Иновативност
Търсим новаторски идеи и изследваме възможностите за реализирането им, за да повишаваме клиентската удовлетвореност.
04
Обслужване
Стремим се да даваме най-доброто от себе си, така че клиентът да получи индивидуално отношение и отговор на своите желания.
05
Партньорство
Считаме, че успешният бизнес модел се гради върху отговорно партньорство и уважение към всички участници на пазара. Насърчаваме служителите си да развият своите знания и умения.
06
Предприемчивост
Подобряваме продуктите си и адаптираме услугите и процесите си към нарастващите изисквания на нашите клиенти като внедряваме нови технологии и иновации.

"Аксес Файнанс" АД в 4 страни

Главен офис маркер Офис маркер Офис маркер Офис маркер Карта на Европа
Икона цитат
Нашето мото
Каквото пожелаеш, където и да си

Акредитации

Лого БНБ БНБ

„Аксес Файнанс“ АД с ЕИК: 207140327 е универсален правоприемник на създадената през 2013 г. небанкова финансова институция "Аксес Файнанс" ООД и е вписана в регистъра при БНБ под № BGR00465. Надзорен орган, осъществяващ контрол върху дейността на дружеството, е Българска народна банка с адрес за кореспонденция: гр. София 1000, пл. "Княз Александър І" №1 (www.bnb.bg).

Лого БНБ ЕКОМИ

Нашите клиенти оценяват високо Бяла Карта и „Златния стандарт“ в обслужването на екипа ни. Най-голямото признание за нас е удоволетворението на потребителите. Ние го виждаме в ежедневната комуникация с тях, а то се доказва с над 94% позитивни оценки в eKomi от над 36990 ревюта.

Основната дейност на "Аксес Файнанс" АД е предоставяне на парични заеми със собствени средства, съгласно Закона за кредитните институции. Дружеството е регистрирано по ДДС с № BG207140327.

Централният офис на "Аксес Файнанс" АД се намира в гр. София, ул. Балша №1, ет. 2.