Осигури си спокойствие

Успокояващо е да знаеш, че имаш финансова защита, ако се случи нещо неочаквано.
Успокояващо е да знаеш, че имаш финансова защита, ако се случи нещо неочаквано.

Към продуктите home_page.btn-icon

Продукти

Кредитна протекция
Защита на картата

Застраховка "Кредитна протекция"

 • Какво представлява застраховката? home_page.check
  Със застраховка "Кредитна протекция" можеш да гарантираш сигурността си при непредвидени обстоятелства и кризисни моменти, които могат да се отразят неблагоприятно върху редовното обслужване на твоята кредитна карта.
 • Застраховка "Кредитна протекция" е подходяща за всички нови и съществуващи картодържатели с активна Бяла Карта и/или Бяла Карта GOLD на възраст между 18 и 74 години.
 • Можеш да заявиш своята застраховка с едно обаждане на телефон 0700 20 140 /съгласно тарифния ти план/. Не забравяй, че сключването на застраховка е доброволно и ти решаваш дали и какъв вид застраховка да ползваш.
home_page.future-img home_page.future-fragment
home_page.benefits

Покрити рискове при застраховка „Кредитна протекция“

 • Трайно намалена или загубена работоспособност над 70% в резултат на злополука или заболяване
 • Болнични над 30 дни или хоспитализация в резултат на злополука
 • Безработица в резултат на уволнение
 • Смърт в резултат на злополука или заболяване

Застраховка "Защита на картата"

 • Какво представлява застраховката? home_page.check
  С нея може да си осигуриш защита при финансови загуби в резултат на грабеж на изтеглените средства (до 150 лв.), откраднати документи и ключове (до 150 лв.) или кражба или тотална повреда на закупената стока с картата (до 1 000 лв.).
 • Застраховка "Защита на картата" е подходяща за всички нови и съществуващи картодържатели с активна Бяла Карта и/или Бяла Карта GOLD на възраст между 18 и 74 години.
 • Можеш да заявиш своята застраховка с едно обаждане на телефон 0700 20 140 /съгласно тарифния ти план/. Не забравяй, че сключването на застраховка е доброволно и ти решаваш дали и какъв вид застраховка да ползваш.
home_page.future-img home_page.future-fragment
home_page.benefits

Покрити рискове при застраховка „Защита на картата“

 • Кражба на пари
 • Откраднати документи и ключове
 • Кражба на новозакупена стока
 • Повреда на новозакупена стока

Важно за теб

Никой не може със сигурност да предвиди бъдещето си. Но може да го защити. Купи безопасност и защита предварително. Направи го като сключиш застраховка към своята кредитна карта Бяла Карта и/или Бяла Карта Gold. Защити себе си и семейството си от непредвидени ситуации. Можеш да заявиш своята застраховка с едно обаждане на телефон 0700 20 140 /съгласно тарифния ти план/.

Имаш право да активираш и двете застраховки, тъй като техните покрития са различни. "Защита на картата" ти дава сигурност при нови покупки или кражба на пари, документи и ключове, а "Кредитна протекция" ти осигурява спокойствие в непредвидена ситуация и невъзможност да върнеш използваните от картата средства. Предимство е, че  "Кредитна протекция" е безплатна в случаите, в които задължението по картата ти в съответния месец не е повече от 10 лева. Голяма част от нашите клиенти избират максимална защита и взимат и двете застраховки. Ако все още имаш колебания, обади ни се на 0700 20 140 и заедно ще обсъдим кое е най-подходящото за теб решение.

Можеш да заявиш своята застраховка с едно обаждане на телефон 0700 20 140 /съгласно тарифния ти план/. Не забравяй, че сключването на застраховка е доброволно и ти решаваш дали и какъв вид застраховка да ползваш.

Застраховката се сключва за срок от една година, като се продължава автоматично за нов едногодишен период. В случай че решиш да я прекратиш, можеш да заявиш писмено желанието си за отказ най-малко 30 дни преди изтичане на едногодишния период.

При настъпване на застрахователно събитие е необходимо да се свържеш със Застрахователя в срок до 14* календарни дни от настъпване на събитието. Той ще ти даде изчерпателна информация относно необходимите документи и процедурата по предявяване на претенция. 
Избери най-удобния за теб вариант за контакт:

 • -> На телефон 0700 89 039
 • -> На сайта на Застрахователя - www.euroinslife.bg
 • -> На място в офиса на Застрахователя - гр. София, бул. “Христофор Колумб“ №43

 

*При настъпване на застрахователни събития „Кражба“ и „Грабеж“: съответното събитие трябва да се декларира от Застрахования пред компетентните полицейски органи в рамките на 24 часа от момента на установяването му и в рамките на 48 часа пред Застрахователите.