Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Имам лоша кредитна история, това проблем ли е?

Дори и да имаш лоша кредитна история, има шанс да те одобрим, след като извършим оценка на кредитоспособността ти. Всеки е имал своите трудни моменти, ние разбираме това. Затова одобряваме и лица с влошена кредитна история, естествено - при определени условия.

В този случай е достатъчно просто да работиш на трудов договор. Изискването за Трудов договор по принцип не е задължително при кандидатстване за Бяла Карта. При лоша кредитна история обаче се нуждаем от допълнителна гаранция, че лошото ти кредитно минало е просто лош период, за който искаш да забравиш.

Достатъчно е да обслужваш картата си коректно и след време ще можеш отново да изградиш добра, дори отлична кредитна история.

При нас кандидатстването и разглеждането на заявката е напълно безплатно за теб. Кандидатствай онлайн на уебсайта на Бяла Карта - www.bialakarta.bg или просто се обади на националния телефон – 0700 20 140 /съобразно тарифния план на абоната/. Ако преценим, след съответните справки, че си в състояние да обслужваш кредита си, може да бъдеш одобрен, въпреки твоята лоша кредитна история.

Има редица обстоятелства, които за други финансови институции биха били причина за отказ, но за нас в Бяла Карта не са от първостепенно значение. Имаш шанс да получиш своето ДА, например, дори и да си безработен. За нас не е важно да си нает на трудов договор, а да имаш доходи, с които да обслужваш задължението си. Много от картодържателите на Бяла Карта са пенсионери или лица, наети на граждански договор например.

Аналогично, ако работиш без договор, пак можеш да кандидатстваш за Бяла Карта. Кандидатствай – целият процес по кандидатстване и разглеждане на заявката ти са напълно безплатни.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна