Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

При нужда от пари на заем, можеш да разчиташ на Бяла Карта всеки месец.  Кандидатстваш само веднъж, а имаш одобрен мини заем в джоба си винаги, когато ти потрябва.

За разлика от други кредитни продукти на пазара, на заем от Бяла Карта може да разчиташ по всяко време, след като вече сме те одобрили за определена сума. Бяла Карта ти дава достъп до пари на заем онлайн с няколко клика. Над 130 000 доволни клиенти вече ползват Бяла Карта.

Какво представлява услугата пари на заем?

Бяла Карта е заем от 100 до 5000 лева, за който кандидатстваш само веднъж, изцяло онлайн и по телефона. Размерът на сумата, която ще получиш първоначално се определя след оценка на кредитоспособността ти. След одобрение, персонализираната карта с одобрения кредитен лимит ще ти бъде доставена с куриер на посочен от теб адрес. Когато картата бъде активирана, можеш спокойно да разполагаш с пари на заем при всяка нужда - предвидена или не.

Дори и първоначалният ти кредитен лимит да е под очакванията ти, можеш да си спокоен - с времето ще можеш да го увеличиш. След 2 месеца коректно ползване на Бяла Карта може да направим оценка на твоята кредитоспособност. На база на резултатите от нея, може да увеличим автоматично кредитния ти лимит. Така, докато се опознаваме, можеш да разчиташ на до 5000 лева пари на заем, в случай че оценката на кредитоспособността ти позволява такъв лимит.

Как мога да кандидатствам за пари на заем от Бяла Карта?

За да кандидатстваш за Бяла Карта е напълно достатъчно само да посетиш сайта и да натиснеш бутона "Кандидатствай" в горния десен ъгъл. Можеш и да ни се обадиш на телефон 0700 20 140 (без увеличение на телефонната услуга). След оценка на кредитоспособността ти, ще получиш и становище.

Как се връща?

При Бяла Карта, можеш да ползваш само толкова пари на заем, колкото са ти нужни. Използваната сума от кредитния ти лимит трябва да върнеш до датата на падеж. Естествено, можеш да връщаш и само Минималната дължима сума, но в този случай имай предвид, че съгласно Договора, имаме изискване да предоставиш обезпечение по кредита - банкова гаранция или поръчител до 5 дни от активиране на картата. . Ако не можеш да погасиш цялото натрупано задължение по твоята кредитна карта до тази дата, то трябва да платиш поне минималната дължима сума. В този случай, ще ти се начисли неустойка за неизпълнение на договорно задължение за непредоставяне на обезпечение  в размер на 10% от усвоената и непогасената главница. Крайният срок да платиш задължението си - изцяло или частично с поне Минималната дължима сума, е 5-то число на месеца.  Когато не си ползвал пари от картата, не дължиш никакви такси или лихви. Ти решаваш кога и колко пари да ползваш.

Предлагани кредити от Бяла Карта

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Вместо да се луташ в морето от предлагани кредити, от Бяла Карта можеш да получиш одобрение за определена сума, която можеш да ползваш винаги и за всяка нужда.  Трябва ти бърз кредит до заплата ? Или мини заем? Покупка на стока? Пари в брой? Всяка нужда можеш да покриеш с Бяла Карта. Ползвай и погасявай своята кредитна карта редовно и така винаги ще можеш да разчиташ на кредит от Бяла Карта. Той ще стои в джоба ти, без да ти струва абсолютно нищо. Когато ти потрябва - ще е на разположение.

Защо Бяла Карта?

Защото е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а после можеш да ползваш Бяла Карта при всяка нужда.

Едни от ключовите ни предимства са : 

  • Когато не си я ползвал, не дължиш никакви лихви или такси. Бяла Карта няма годишна или месечна такса.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари на заем, когато ти потрябват.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш за заем без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Дори влошеното кредитно минало не е проблем. Бяла Карта ти дава доверие, сигурност и възможност да коригираш кредитното си минало.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб