Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Пари на заем

При нужда от пари на заем, можете да разчитате на Бяла Карта всеки месец.  Кандидатстваш само веднъж, а имаш одобрен мини заем в джоба си винаги, когато ти потрябва. 

За разлика от други кредитни продукти на пазара, на заем от Бяла Карта може да разчиташ по всяко време, след като вече сме те одобрили за определена сума. Бяла Карта ти дава достъп до пари на заем онлайн, с няколко клика. Над 130 000 доволни клиенти вече ползват Бяла Карта.

Какво представлява услугата пари на заем?

Бяла Карта е заем от 100 до 3000 лева, за който кандидатстваш само веднъж, изцяло онлайн и по телефона. Размерът на сумата, която ще получиш първоначално се определя след оценка на кредитоспособността ти. След одобрение, персонализираната карта с одобрения кредитен лимит ще ти бъде доставена с куриер на посочен от теб адрес. Когато картата бъде активирана, можеш спокойно да разполагаш с пари на заем при всяка нужда - предвидена или не. Дори и първоначалният ти кредитен лимит да е под очакванията ти, можеш да кандидатстваш за увеличение на всеки 3 месеца. Така, докато се опознаваме, можеш да разчиташ на до 3000 лева пари на заем.

Как мога да кандидатствам за пари на заем от Бяла Карта?

За да кандидатствате за Бяла Карта е напълно достатъчно само да посетите сайта и да натиснете бутона "Кандидатствай" в горния десен ъгъл. Можеш и да ни се обадиш на телефон 0700 20 140 (без увеличение на телефонната услуга). И в двата случая, след като заявиш желанието си да получиш пари на заем от Бяла Карта, наши служители ще се свържат с теб за попълване на детайлна заявка. След оценка на кредитоспособността ти, ще получиш и становище. 

Как се връща?

При Бяла Карта, можеш да ползваш само толкова пари на заем, колкото са ти нужни. Използваната сума от кредитния ти лимит трябва да върнеш в рамките на периода на падеж. Той е между 1во и 5то число на всеки календарен месец. Когато не си ползвал пари от картата, не дължиш никакви такси или лихви. Ти решаваш кога и колко пари да ползваш. 

Предлагани кредити от Бяла Карта

Бяла Карта е твоят верен помощник, на когото можеш да разчиташ винаги. Вместо да се луташ в морето от предлагани кредити, от Бяла Карта можеш да получиш одобрение за определена сума, която можеш да ползваш винаги и за всяка нужда.  Трябва ти бърз кредит до заплата ? Или мини заем? Покупка на стока? Пари в брой? Всяка нужда можеш да покриеш с Бяла Карта. Ползвай и погасявай своята кредитна карта редовно и така винаги ще можеш да разчиташ на кредит от Бяла Карта. Той ще стои в джоба ти, без да ти струва абсолютно нищо. Когато ти потрябва - ще е на разположение.

Защо Бяла Карта?

Защото е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или ни се обади на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж, а после можеш да ползваш Бяла Карта при всяка нужда.

Едни от ключовите ни предимства са : 

  • Когато не си я ползвал, не дължиш никакви лихви или такси. Бяла Карта няма годишна или месечна такса.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари на заем, когато ти потрябват.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш за заем без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Дори влошеното кредитно минало не е проблем. Бяла Карта ти дава доверие, сигурност и възможност да коригираш кредитното си минало.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube