Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Понякога необходимостта от пари не може да чака и имаш нужда от бърз заем. В тези моменти, можеш да разчиташ на заем от приятел или бързи онлайн кредити. Друг вариант, който може да те спаси е удобството на вече одобрения кредит в джоба ти – кредитната карта.

Какво е онлайн кредит?

Онлайн кредитите не се различават особено по характеристики от обикновените заеми, които можеш да вземеш от банкова или небанкова институция. Разликата е, че когато теглиш интернет кредит, можеш да го направиш денонощно и да получиш парите много сравнително бързо. Подаването на заявка за online кредит ускорява процеса на кандидатстване и одобрение.

Как се кандидатства за кредит онлайн?

Кандидатстването за кредит онлайн е максимално улеснено. Данните, които трябва да предоставиш, за да попълниш заявката си за кредити online са малко. Необходимо е да подадеш заявка за онлайн кредит като е необходимо да попълниш имена, ЕГН, актуален имейл адрес и телефон.

Има ли предимства заявяването на онлайн кредит?

Времето е пари. А може би най-голямото предимство на онлайн кредитирането е фактът, че пести време. Кандидатстването за кредит онлайн е само няколко минути.

Друго голямо предимство е, че ако кандидатстваш за кредит на място в банков клон или офис на фирма за бързи кредити – трудно ще можеш да сравниш всички оферти. Посещението на много локации ще ти отнеме време и е много вероятно да се спреш на два до три. По този начин, по-трудно ще можеш да сравниш всички оферти, за да избереш най-изгодния кредит за теб.

От друга страна - онлайн кандидатстването за кредит ти дава възможност подробно да се запознаеш с условията на финансиращите компании и да проучиш предимствата и негативите. По този начин освен време, тегленето на кредит изцяло онлайн, може да ти спести и пари.

Друг плюс е, че можеш да кандидатстваш за кредит онлайн 24/7. Не е необходимо да се съобразяваш с работното време на офисите, да излизаш от работа и да пренареждаш плановете си.

Можеш ли да кандидатстваш за онлайн кредити с лошо ЦКР?

Накратко – да. Истината обаче е, че когато имаш лошо ЦКР, нямаш сигурност, че ще бъдеш одобрен. Има и алтернатива на предлаганите онлайн кредити с лошо ЦКР.

Животът е непрeдвидим и ние от Бяла Карта осъзнаваме това. Ето защо, имаш шанс за одобрeние за Бяла Карта дори да имаш влошено кредитно минало. С Бяла Карта минаваш през процеса на одобрение само веднъж и при одобрение, разполагаш с кредитния си лимит при нужда.

Дори да бъдеш одобрен за по-нисък лимит в началото, ако си лоялен кредитополучател, с времето ще можеш да го увеличиш. Кредитна карта Бяла Карта ти дава шанс да подобриш кредитната си история.

Предлагани онлайн кредити от "Бяла Карта"

Бяла Карта е алтернативата на онлайн заемите, на която можеш да разчиташ винаги. Вместо да се луташ в морето от предлагани онлайн кредити до заплата, от Бяла Карта можеш да получиш одобрение за определена сума, която можеш да ползваш винаги и за всяка нужда.

Независимо дали имаш нужда от минизаем или по-голяма сума, която да е в размер на до 5000 лева - Бяла Карта е насреща. Забрави за онлайн кандидатстване за кредит всеки месец, когато Бяла Карта е в джоба ти, на практика имаш одобрен кредит, който да използваш винаги, когато ти потрябва. Той ще стои в джоба ти, без да ти струва абсолютно нищо, ако не го ползваш.

Как се връща онлайн кредит?

Има различни начини за погасяване на online кредити. Ако говорим за бързи кредити онлайн – заем в по-малък размер, връщането по-често е в рамките на от 30 дни до 90 дни. Финансовата институция може да иска пълно връщане на заетата сума или изплащане на месечни вноски.

Вариантите за погасяване на интернет кредита зависят от компанията – по банков път, на каса на партньори на финансовите институции, плащане в брой в офисите, чрез пощенски запис и т.н. Преди да теглиш заеми онлайн, запознай се с възможностите за плащане и сумите, които трябва да внасяш.

При Бяла Карта, можеш да ползваш само толкова пари на заем, колкото са ти нужни.

Вариантите за изплащане на задълженията по кредитна карта Бяла Карта са:

  • бързо и лесно – изцяло онлайн през сайта на bialakarta.bg;
  • по банков път;
  • в офисите на FastPay, EasyPay и CrediTour.

Защо Бяла Карта?

Кандидатстването за Бяла Карта е бързо и удобно,когато имаш нужда от средства. Заявяваш Бяла Карта само веднъж и при одобрение, използваш отпуснатия ти кредитен лимит, както и когато имаш нужда.

  • Кредитна карта Бяла Карта няма годишна такса за обслужване на картата.
  • Няма такси при теглене от банкомат в България и Европейския съюз.
  • Бяла Карта ти дава шанс за одобрение дори при влошена кредитна история и можеш да кандидатстваш без изискване за трудов договор.

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб