Кандидатствай Вход

Кредитна карта, с която имаш, когато искаш

Блог Въведение

Тегленето на заеми за покриване на всякакви нужди и желания е нормална практика. Натрупването на много кредити обаче, може да доведе до трудности при управлението на месечния бюджет. Освен това, запомнянето на всички крайни срокове може да те натовари и да увеличи шанса да пропуснеш вноска. В тези моменти, решението е рефинансиране. Това ще ти позволи да изплащаш само един кредит и ще даде фокус на бюджета ти. 

Какво е рефинансиране на кредит?

Най-просто казано - рефинансирането е обединяването на няколко кредита в един. Да кажем, че имаш бърз кредит за 1000 лв и още един бърз кредит за 700 лева, но сега имаш нужда от допълнителни средства или изпитваш затруднение да ги изплащаш. В такъв момент, можеш да се обърнеш към банкова или небанкова финансова институция и да теглиш кредит за рефинансиране. Ако проучиш добре възможностите си, можеш да изтеглиш само един по-изгоден кредит за рефинансиране. 

Друг момент, в който е подходящо да изтеглиш кредит за рефинансиране е наличието на по- изгодни кредити. Най-често хората търсят варианти за рефинансиране на бързи кредити, тъй като макар и с по-малки суми, когато се натрупат, могат да станат трудни за управление.

Рефинансиране на кредити

Какви са предимствата? 

Рефинансирането позволява да промениш условията по кредита или кредитите си. Чрез обединяване на задълженията си, можеш да получиш по-добра лихва, да намалиш годишния процент на разходите, да промениш срока на изплащане, месечните си вноски и т.н. Това на практика означава, че рефинансирането на кредитите ти дава възможност да минимизираш негативите и дори да намалиш общата сума за връщане.

Ако вземеш решение за рефинансиране на много кредити, можеш да изключиш разхода за такси при внасяне на задължение и не трябва да помниш всички срокове. Това ще ти спести усилия и средства. 

Какво включва процеса по рефинансиране на кредит?

Процесът не е сложен. Можеш да кандидатстваш за кредит за рефинансиране както от компанията, от която си взел кредит, така и в друга финансова институция, където лихвите или таксите по кредитите са по-ниски. Ако имаш нужда от по-малък заем за обединение на задълженията си, можеш да потърсиш и варианти за рефинансиране на кредит без поръчител. 

Предлагани кредити от "Бяла Карта"

Кредитна карта Бяла Карта ти дава възможност да избегнеш натрупването на множество кредити. Ако често теглиш пари на заем до заплата например, можеш да избереш удобството на вече одобрения кредитен лимит, който стои в джоба ти. Да, веднъж одобрен за Бяла Карта, можеш да използваш кредитния си лимит винаги, когато имаш нужда. Това ще ти даде свободата да имаш пари винаги, без да се налага да кандидатстваш и да очакваш одобрение кредит до заплата през месец. 

Защо Бяла Kарта? 

Защото е бързо, лесно и удобно! Кандидатствай през сайта ни или на телефон 0700 20 140. Ще минеш през процес на одобрение само веднъж. Погасявай цялото си задължение всеки месец и използвай Бяла Карта винаги, когато имаш нужда.

Едни от основните предимства на Бяла Карта са : 

  • Когато не си я ползвал, не дължиш никакви лихви или такси. Бяла Карта няма годишна такса за обслужване на картата.
  • Бяла Карта няма такса за теглене от банкомат в България и Европейския съюз. Можеш да теглиш пари на заем до заплата, когато ти потрябват.
  • При Бяла Карта можеш да кандидатстваш за заем без трудов договор - достатъчно е да имаш някакви лични доходи, с които да обслужваш задълженията си.
  • Дори влошеното кредитно минало не е проблем. Не си сам, много хора търсят кредит до заплата с лоша кредитна история. Бяла Карта ти дава доверие, сигурност и възможност да коригираш кредитното си минало.

Рефинансиране на кредити
Купчини монети и количка за пазаруване

Какво означава да рефинансираш кредит?

Прочети повече Бутон с дясна стрелка

Бяла Карта ТВ

Научи повече от видеата ни в YouTube Икона Ютюб