Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Как да кандидатствам за Бяла Карта?

Постарали сме се да улесним максимално твоето кандидатстване за Бяла Карта, да го направим възможно най-удобно и пестящо време в забързаното ежедневие. Можеш да заявиш твоята международна кредитна карта Бяла Карта: 
1. На телефон 0700 20 140 /съобразно тарифния план на абоната/.  
2. Онлайн на сайта ни www.bialakarta.bg

Няма нужда да посещаваш физически банков клон, да се редиш на безкрайни опашки, да губиш време и нерви в неясни административни процедури. 

Смекчили сме изискванията за кандидатстване до минимум. Не е необходимо да си нает на трудов договор. За кандидатстване за Бяла Карта е достатъчно да имаш доходи и да можеш да ги докажеш.  

Другите изисквания са също толкова достижими – да имаш навършени 18 години и валиден документ за самоличност, който да бъде в теб в момента на заявяването.

След като получим твоята заявка за кандидатстване за Бяла Карта, стартира процесът по извършване на оценка на кредитоспособността. Ако си избрал да получиш Бяла Карта с куриер, очаквай обаждане от наш служител, който ще изиска по-детайлна информация от теб. В противен случай, ще получиш email за верификация на посочения от теб електронен адрес с информация за последващи стъпки с цел завършването на заявката за кредит.След като разполагаме с необходимата ни информация, ние ще направим своите анализи и оценки на твоята кредитоспособност със специализиран софтуер. Целият процес по одобрение на кандидатите е автоматизиран и напълно обективен. Когато системата ни генерира отказ или одобрение на твоята кандидатура, ти отново ще бъдеш уведомен.

В случай че бъдеш одобрен, ще се стартира процеса по изпращане и получаване на твоята Бяла Карта. Ако си избрал да получиш Бяла Карта с куриер, персонализираната пластика и всички необходими документи ще ти бъдат изпратени на посочен от теб адрес. Доставката е изцяло за наша сметка. Ако си заявил Бяла Карта изцяло дигитално, целият процес по потвърждение, подписване и получаване на картата се случва онлайн за около 5 минути.

След активиране на твоята Бяла Карта ще бъдеш уведомен чрез SMS. Остава да се наслаждаваш на успешните си покупки.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна