Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Как да премина към последната версия на мобилното приложение?

Мобилното приложение Бяла Карта е напълно безплатно и можеш да го използваш, ако имаш смарт телефон с операционна система Android или iOS. 
За да използваш пълния пакет от фукционалности на приложението, трябва да си сигурен, че си инсталирал последната му версия.
Ако искаш да инсталираш приложението Бяла Карта за пръв път, посети App Store или Google Play – в зависимост от операционната система, с която работи телефонът ти.
Напиши в търсачката „Бяла Карта“. Кликни върху едноименното приложение, което ще се появи в резултатите. Натисни бутона „инсталиране“. Веднага след като приключи свалянето на приложението, можеш да преминеш към конфигурация на настройките си.
За да добавиш своята кредитна карта, трябва да въведеш своето ЕГН и номера на договора си за кредит с Аксес Файнанс АД. Tова са 6 или 8 цифри, написани точно под имената ти върху кредитната ти карта.
В следващата стъпка, трябва да въведеш код за вход в приложението. Това са 4 произволни цифри, които трябва да запомниш и да въвеждаш всеки път, когато влизаш в приложението Бяла Карта. Веднага след това ще ти бъде предложено да активираш идентификация с биометрични данни. Съветваме те да настроиш вход с биометрия, защото така няма да се налага да помниш кода си за достъп и ще потвърждаваш в пъти по лесно своите онлайн покупки.
Ако не си сигурен дали имаш последната версия на мобилното приложение на Бяла Карта, посети App Store или Google Play. Открий приложението Бяла Карта в търсачката на магазина. При кликване върху него, ще имаш 2 опции – да деинсталираш или да актуализираш приложението. Натисни „Актуализация“.
Важно е да знаеш, че ще трябва още веднъж да преминеш през стъпките за добавяне на кредитна карта и идентификация.
След като приключиш с идентифицирането, можеш да си сигурен, че притежаваш последната версия на мобилното приложение на Бяла Карта и имаш достъп до всички най-нови функционалности.

Виж още:


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна