Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Как да потвърдя интернет плащане чрез мобилното приложение?

При всяко свое интернет плащане ще получаваш нотификация за потвърждение на трансакцията. Можеш да потвърдиш плащането по два начина:

  • Влез в приложението, отиди в менюто „Потвърждения“. Там ще ти се визуализира екран с оставащото време за потвърждение на плащането, името на търговеца и сумата, която искаш да платиш. За да продължиш, натисни бутона „Потвърди“ и въведи своя код за сигурност. Това е. Твоето интернет плащане е верифицирано успешно.
  • Влез в мобилното приложение и в меню „Потвърждения“ ще видиш екран, на който е изписано оставащото време за потвърждение на плащането, сумата, която искаш да платиш и името на търговеца, при когото правиш интернет плащането. За да продължиш, натисни бутона „Потвърди“ и потвърди чрез биометрика. С това твоето интернет плащане е верифицирано успешно.

В случай, че искаш да откажеш плащането, имаш възможност да го отхвърлиш. Това можеш да направиш като натиснеш „Отхвърли“ в горния ляв ъгъл на екрана. Ако отхвърлиш плащането, трансакцията няма да бъде успешна.

Забравих кода за сигурност за мобилното приложение на Бяла Карта. Какво да направя?

Ако забравиш своя код за сигурност, трябва да преинсталираш приложението. Имай предвид, че така всички активни карти ще трябва да бъдат въведени отново.

За да избегнеш подобна ситуация, можеш да активираш вход с биометрични данни за вход в приложението.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна