Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Как да регистрирам картата си в профила?

Ти вече имаш потребителски профил. Това е лесен и удобен начин да следиш всички свои трансакции. Време е да направиш регистрация на кредитна карта Бяла Карта в профила си.

Лесно е. Просто следвай тези стъпки:

1. За да направиш регистрaция на международна кредитна карта Бяла Карта, влез в Меню Бяла Карта в своя потребителски профил.

2. Попълни полетата за Единен граждански номер (ЕГН) и номер на Договор за кредит. (Ако не знаеш номера на своя договор, погледни в долния ляв ъгъл на своята пластика, или върху изображението на картата ти в мобилното приложение. Точно под имената на картодържателя са изписани 6 или 8 цифри. Това е номерът на договора, който трябва да въведеш в процеса на регистрация на кредитна карта.)

3. След като въведеш двата посочени номера - единен граждански и номер на договор, ще получиш SMS код на телефонния номер, който си ни предоставил при кандидатстването си и който е посочен в договора ти. SMS-ът съдържа код за регистрация на кредитна карта.

4. Въведи кода в активното поле и потвърди регистрацията на картата в профила ти.

Това е всичко. Вече можеш спокойно да следиш всички трансакции, извършени с твоята кредитна карта Бяла Карта в своя профил.
 


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна