Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Как да създам потребителски профил?

Създаване на индивидуален потребителски профил

За да регистрираш своя индивидуален потребителски профил, посети страницата ни my.bialakarta.bg и попълни кратката форма за регистрация. Регистрацията за онлайн профила на Бяла Карта е абсолютно безплатна за теб.

След успешно регистриране на посочения от теб e-mail адрес ще получиш линк за активиране на потребителския профил. Последвай линка за активиране и продължи. В системата ще трябва да въведеш желаната от теб парола.

Регистриране на картата в индивидуалния клиентски профил

За да завършиш успешно създаването на акаунт, както и да управляваш и плащаш онлайн задълженията по своята карта е необходимо да я регистрираш. За целта трябва да избереш от страничното меню Бяла Карта и да попълниш своето ЕГН и номер на договор – това са 6 или 8 цифри, изписани под имената ти на картата. Номерa на Договора може да намериш и документите ти по кредита – това е номерът на договора ти, посочен в чл.2 от Договора.  След като въведеш данните, ще получиш SMS код за валидиране на регистрацията на телефонния номер, вписан в договора за Бяла Карта.

В своя индивидуален потребителски профил имаш достъп до пълната информация във връзка с употребата на твоята Бяла Карта. По всяко време ще можеш да провериш всички направени трансакции с твоята Бяла Карта. Можеш да задаваш произволни периоди назад във времето и да проследяваш движението по сметката си.

Всички справки и данни, които ще ползваш в своя профил са напълно безплатни. През платформата можеш да изпращаш безплатни съобщения до отдела ни за обслужване на клиенти, както и да управляваш услугите за твоята Бяла Карта. SMS известяването също е напълно безплатна услуга за картодържателите на Бяла Карта. В клиентския си профил ще получаваш и информация за извършените с картата ти покупки и трансакции. 

Добавили сме и допълнителни плюсове към твоята Бяла Карта, до които имаш достъп през личния си профил. Там можеш да виждаш всички актуалните промоции и игри. 


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна