Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Как да плащам с Бяла Карта през Apple Pay?

За да плащаш с Бяла Карта през своето Apple устройство е необходимо да използваш опцията за лицево разпознаване или да потвърдиш самоличността си чрез пръстов отпечатък.

Плащането с Face ID (лицево разпознаване) се случва като докоснеш двукратно страничния бутон на своя iPhone, погледнеш екрана си, след което задържиш телефона близо до четеца.

За Touch ID задръж iPhone близо до четеца с пръст върху Touch ID.

На Apple Watch кликни двукратно страничния бутон и задръж Apple Watch до четеца.

За да плащаш онлайн през Safari или в приложения вече не е необходимо да създаваш акаунт или да попълваш дълги формуляри. Просто избери Apple Pay при плащане и завърши процеса с лицево разпознаване (Face ID) или потвърждение с пръстов отпечатък (Touch ID).  

За да плащаш през Safari на Mac, избери Apple Pay като метод на плащане и завърши процеса с твоя iPhone или Apple Watch. На MacBook Pro можеш да извършваш плащания чрез Touch ID на Touch Bar.

Как да съм спокоен за сигурността на своята Бяла Карта?

Сигурността е изключително важна за нас. Можеш да си сигурен, че данните от твоята Бяла Карта са напълно предпазени, тъй като те не се съхраняват на устройството ти, нито на сървърите на Apple.

Всяко твое плащане се потвърждава по 2 начина – чрез специален номер на твоето Apple устройство и чрез уникален код за всяка твоя трансакция.

Винаги, когато извършваш плащане през Apple Pay, информацията, която получава търговеца е хеширана и той няма как да достигне до данните за кредитната ти карта.

Сега с Бяла Карта плащаш още по-удобно през Apple Pay!


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна