Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Къде мога да следя трансакциите си по Бяла Карта?

Осигурили сме разнообразие от начини да се следят направените от теб трансакции по Бяла Карта. След активирането на твоята Бяла Карта, задължително трябва да активираш и персоналния си акаунт в сайта на Бяла Карта. Можеш да влезеш от полето ВХОД на сайта bialakarta.bg

В платформата можеш да следиш всички направени трансакции с картата от момента на нейното активиране. Можеш да селектираш периоди, за които да получиш справка. На практика имаш възможност да следиш движенията по картата си и да виждаш информацията за картата си.

Независимо от възможностите да следиш своите трансакции в сайта ни, за всяко извършено плащане или теглене с картата получаваш известие в мобилното приложение Бяла Карта. Целта е да минимизираме опитите за злоупотреби при кражба на карти. Ако получиш известие за трансакция, която не си правил с твоята Бяла Карта, незабавно влез в клиентския си профил и блокирай временно всички движения. Също така ни уведоми незабавно на 0700 20 140 (съгласно тарифния ти план).

Разбира се, информация за извършените трансакции с твоята Бяла Карта може да получиш и с едно обаждане на националния ни телефон - 0700 20 140. Няма оскъпяване на телефонната услуга! Цената на обаждането е съобразена с договореното в твоя абонаментен план.

Справка за трансакции можеш да поискаш и на e-mail: help@bialakarta.bg.

Винаги сме отворени да посрещнем въпросите ти и в нашия live-чат.

В своя индивидуален потребителски профил можеш да видиш и справка за задълженията си по Бяла Карта.

Какви суми дължиш по своята кредитна карта Бяла Карта може да разбереш във всеки един момент с обаждане на националния ни телефон на 0700 20 140 /обаждането се таксува съобразно тарифния план на абоната/.

На всяко 1-во число на текущия месец ще получаваш и SMS с актуалното ти задължение за предходния месец. 


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна