Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Какво е Бяла Карта?

Бяла Карта е финансов продукт, предлаган от "Аксес Файнанс" АД - небанкова финансова институция, вписана в регистъра при БНБ под № BGR00465.

Международната кредитна карта Бяла Карта е персонална кредитна карта с отпечатани върху лицевата й страна уникален номер и името на картодържателя.

Бяла Карта е международна кредитна карта, която дава възможност за разплащане* в Интернет и теглене на пари от банкомати в цял свят. Възможният лимит, за който може да се кандидатства е до 5 000 лв., след извършена оценка на кредитоспособността на клиента. Периодът на валидност на кредитна карта Бяла Карта е изписан на лицевата част на пластиката или върху изображението й в мобилното приложение. За разлика от други кредитни карти, Бяла Карта няма годишна такса за обслужване, нито за откриване или закриване. Няма и такси за теглене от банкомати в Европейския съюз или за плащане през ПОС-терминал.

Точно това са предимствата, които отличават Бяла Карта - улесненият достъп до нея и облекчените изисквания към картодържателите.

Бяла Карта е кредитна карта, при която шансът за одобрение е по-висок в сравнение с традиционните кредитни услуги и от нея вече се възползват над 130 000 потребители в България. Достатъчно е да отговаряш на основните изисквания – да имаш валиден документ за самоличност, да имаш навършени 18 години и да разполагаш с лични доходи, с които да обслужваш задълженията си. Няма изискване да си нает по Трудов договор. Достатъчно е при нужда да можеш да докажеш приходите си.

За да получиш Бяла Карта, не е необходимо да губиш време по опашки или в трафика, на път за някой банков клон. Можеш да кандидатстваш за одобрение изцяло онлайн или по телефона – 0700 20 140 (съгласно тарифния ти план).

След като получим твоята заявка за кандидатстване, стартира процесът по разглеждането й и извършване на оценка на кредитоспособността. Ако си избрал да получиш Бяла Карта с куриер, очаквай обаждане от наш служител, който ще изиска по-детайлна информация от теб. В противен случай, ще получиш email за верификация на посочения от теб електронен адрес с информация за последващи стъпки с цел завършването на заявката за кредит. Ще те уведомим дали си одобрен, или не, чрез обаждане или кратко текстово съобщение (SMS) на посочения от теб в заявката ти мобилен телефонен номер. В целия процес по кандидатстване за Бяла Карта сме се постарали да пестим най-ценното ти - твоето време. Затова няма нужда да напускаш своя дом или офис, за да заявиш твоята Бяла Карта и да я получиш.

* Възможността за успешното плащане с платежен инструмент зависи от политиката за приемане на платежни инструменти от страна на всеки един Търговец, при който Картодържателят иска да заплати за стоки и услуги.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна