Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Какво е Бяла Карта?

Бяла Карта е финансов продукт, предлаган от "Аксес Файнанс" АД - небанкова финансова институция, вписана в регистъра при БНБ под № BGR00465.

Международната кредитна карта Бяла Карта е персонална кредитна карта с отпечатани върху лицевата й страна уникален номер и името на картодържателя.

Бяла Карта е международна кредитна карта, която дава възможност за разплащане* в Интернет и теглене на пари от банкомати в цял свят. Възможният лимит, за който може да се кандидатства е до 3 000 лв. след извършена оценка на кредитоспособността на клиента. Периодът на валидност на кредитна карта Бяла Карта е до 5 (пет) години от датата на издаването й. За разлика от други кредитни карти, Бяла Карта няма годишна такса за обслужване, нито за откриване или закриване. Няма и такси за теглене от банкомати в Европейския съюз или за плащане през ПОС-терминал или онлайн.
Точно това са предимствата, които отличават Бяла Карта - улесненият достъп до нея и облекчените изисквания към картодържателите.

Бяла Карта е кредитна карта, при която шансът за одобрение е в пъти по-висок в сравнение с традиционните кредитни услуги и от нея вече се възползват над 130 000 потребители в България. Достатъчно е да отговаряш на основните изисквания – да имаш валиден документ за самоличност, да имаш навършени 18 години и да разполагаш с лични доходи, с които да обслужваш задълженията си. Няма изискване да си нает по Трудов договор. Достатъчно е при нужда да можеш да докажеш приходите си.

За да получиш Бяла Карта, не е необходимо да губиш време по опашки или в трафика, на път за някой банков клон. Можеш да кандидатстваш за одобрение изцяло онлайн или по телефона – 0700 20 140 (съгласно тарифния ти план).

След като получим твоята заявка за кандидатстване, наш служител ще се свърже с теб за допълване на заявката ти за кандидатстване. След това стартира процесът по разглеждане на заявката ти и извършване на оценка на кредитоспособността. В случай, че бъдеш одобрен за сключване на кредит, ще те уведомим чрез кратко текстово съобщение (SMS) на посочения от теб мобилен телефонен номер при кандидатстването ти и ще изпратим документите за отпускането на кредита и пластиката по куриер. След като получим нашите екземпляри от Договора за кредит обратно, подписани коректно от теб, ще активираме твоята Бяла Карта, за което отново ще бъде уведомен чрез SMS на мобилния ти номер. Постарали сме се да пестим най-ценното ти - твоето време. Затова няма нужда да напускаш своя дом или офис, за да заявиш твоята Бяла Карта и да я получиш.

* Възможността за успешното плащане с платежен инструмент зависи от политиката за приемане на платежни инструменти от страна на всеки един Търговец, при който Картодържателят иска да заплати за стоки и услуги.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна