Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Къде мога да получа повече информация за Бяла Карта?

Най-бързият начин да получиш пълна информация за Бяла Карта е като се обадиш на телефон 0700 20 140. Няма оскъпяване на телефонната услуга. Ще платиш толкова, колкото си договорил в тарифния си абонаментен план.

Преди да предприемеш каквито и да било стъпки за кандидатстване за Бяла Карта, служителите в нашия call-център ще ти разяснят в подробности и на разбираем език всички предимства на продукта. Така, ще можеш да вземеш наистина информирано решение да кандидатстваш за тази кредитна карта.

Не се колебай да задаваш своите въпроси и след като вече имаш регистрирана и активирана Бяла Карта.

На сайта bialakarta.bg също сме се постарали да предоставим максимално пълна информация за продукта.

Онлайн сме публикували пълните Общи условия за издаване и ползване на кредитна карта Бяла Карта.

Ако желаеш, ползвай опцията за чат на нашия сайт или пък ни пиши на e-mail: help@bialakarta.bg. Служителите в нашия чат-канал работят с работно време от 9.00 до 17.00 ч. всеки делничен ден.

Ако все пак предпочиташ личния контакт с наш служител, заповядай и ще получиш необходимата ти информация за Бяла Карта лично на адрес: гр. София, ул. Балша 1.

Периодът на валидност на кредитна карта Бяла Карта е изписан на лицевата част на пластиката или върху изображението й в мобилното приложение. Договорът за кредит, сключен с "Аксес Файнанс" АД е безсрочен, като може да бъде прекратен по воля на ползвателя на Бяла Карта по всяко време, стига лимитът на картата да е възстановен напълно.

След изтичане на срока за валидност на Бяла Карта, тя ще ти бъде преиздадена напълно БЕЗПЛАТНО .
 


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна