Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Защо да притежаваш Бяла Карта?

За отпускане на Бяла Kарта с кредитен лимит до 3000 лева кандидатстваш ПО ТЕЛЕФОН или ОНЛАЙН, без да се налага да губиш време по финансови институции и опашки.

БЕЗ ТАКСИ за издаване, преиздаване и обслужване на картата. Бяла Карта е наистина бяла - чиста от досадните такси за обслужване

БЕЗ ТАКСА за теглене на пари в брой от АТМ в Европейския съюз. Бяла Карта е БЕЗ ТАКСИ за теглене на пари - няма да платиш нито стотинка за теглене и разплащане през ПОС-терминали в България или онлайн. И това не е в рамките на някакъв промоционален период, а за цялото време, през което имаш валидна Бяла Карта.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на кредитната ти карта на посочен от теб адрес. Одобрената карта и всички необходими за активирането й документи ще получиш на посочен от теб адрес, с куриер.

БЕЗПЛАТЕН SMS за трансакции и предстоящи вноски. За да направим управлението на твоята Бяла Kарта още по-прозрачно и удобно, ние те известяваме БЕЗПЛАТНО за всяка трансакция, направена с картата, както и за всякакви предстоящи срокове и плащания.

ОНЛАЙН ДОСТЪП до твоя личен клиентски профил. Онлайн профилите за финансови услуги отдавна не трябва да са лукс или да си плащаш за тях! Безплатната ни клиентска платформа ти позволява активно да комуникираш с наши служители винаги, когато имаш нужда от съдействие. В своя профил можеш да следиш ВСИЧКИ движения по твоята Бяла Карта за избран от теб период.

ПЕРСОНАЛЕН АКАУНТ МЕНИДЖЪР

До 35% ОТСТЪПКА при пазаруване в партньорската ни мрежа. В менюто Постоянни отстъпки  можеш да откриеш информация и да се възползваш от ГАРАНТИРАНИ ПРЕФЕРЕНЦИИ на продукти и услуги, предоставени от партньорите ни.

24 / 7 / 365 обслужване на клиенти - Да, ние държим да помогнем навреме с адекватен и добронамерен съвет. Няма неудобни въпроси! Служителите ни преминават през редовни обучения, за да бъдат наистина полезни и да ти съдействат да преодолееш всякакви затруднения.

Бяла Карта е напълно безплатна за теб, ако не си използвал сума от одобрения ти кредитен лимит.

Виж още:


Беше ли тази статия полезна? 793 намериха тази статия като полезна