Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Защо да притежаваш Бяла Карта?

За да получиш Бяла Kарта кандидатстваш ПО ТЕЛЕФОН или ОНЛАЙН, без да се налага да губиш време по финансови институции и опашки.

БЕЗ ТАКСИ за издаване, преиздаване и обслужване на картата. Бяла Карта е наистина бяла - чиста от досадните такси за обслужване

БЕЗ ТАКСА за теглене на пари в брой от АТМ в страните от Европейската икономическа общност. Бяла Карта е БЕЗ ТАКСИ за теглене на пари - няма да платиш нито стотинка за теглене и разплащане през ПОС-терминали в България. И това не е в рамките на някакъв промоционален период, а за цялото време, през което имаш валидна Бяла Карта.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на кредитната ти карта на посочен от теб адрес - в случай че си избрал този начин да получиш Бяла Карта, след одобрение ще ти я изпратим заедно с всички необходими за активирането й документи на посочен от теб адрес, с куриер.

БЕЗПЛАТНО ИЗВЕСТЯВАНЕ за трансакции през мобилното приложение Бяла Карта. За да направим управлението на твоята Бяла Kарта още по-прозрачно и удобно, създадохме мобилното приложение Бяла Карта, в което можеш да потвърдиш и проследиш всяка трансакция, направена с картата.

ОНЛАЙН ДОСТЪП до твоя личен клиентски профил. Онлайн профилите за финансови услуги отдавна не трябва да са лукс или да си плащаш за тях! Безплатната ни клиентска платформа ти позволява активно да комуникираш с наши служители винаги, когато имаш нужда от съдействие. В своя профил можеш да следиш ВСИЧКИ движения по твоята Бяла Карта за избран от теб период.

24 / 7 / 365 обслужване на клиенти - Да, ние държим да помогнем навреме с адекватен и добронамерен съвет. Няма неудобни въпроси! Служителите ни преминават през редовни обучения, за да бъдат наистина полезни и да ти съдействат да преодолееш всякакви затруднения.

Бяла Карта е напълно безплатна за теб, ако не си използвал сума от одобрения ти кредитен лимит.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна