Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Има ли такси, когато си плащам задължението?

Липсата на такси по Бяла Карта е нейно основно предимство пред други кредитни карти. Няма такси за издаване, преиздаване, блокиране, смяна на PIN, проверка на баланс и други услуги, извършвани на банкомат  с твоята Бяла Карта. Освен това, безплатно можеш да получаваш известия за трансакции в мобилното приложение Бяла Карта, както и месечна справка.

За разлика от много други подобни продукти, Бяла Карта е без годишна такса на обслужване за целия период на Договора. Този разход е за наша сметка. Това означава, че ако я притежаваш и не я използваш, то тя ще бъде напълно безплатна за теб. Липсата на годишни такси по Бяла Карта не е промоционално условие и няма да се промени след изтичане на първата или втората година.

Освен, че не плащаш за годишното обслужване, ти не дължиш абсолютно никакви такси по Бяла Карта при разплащане на ПОС терминали в България. Този разход го поемаме ние, вместо теб. За повече информация, можеш да погледнеш тарифите на Бяла Карта.

Не дължиш абсолютно никакви такси по Бяла Карта и при теглене на пари в брой от банкомати в ЕС, освен ако не теглиш пари в брой на чужд ПОС терминал в България. За останалото, ние поемаме този разход, вместо теб.

Единствените такси, които би платил са таксите при погасяване на задължение. Те се определят индивидуално в зависимост от това къде си решил да направиш самото погасяване. Повече за възможностите за погасяване на задължението ти по Бяла Карта можеш да прочетеш тук - Как и къде мога да платя задълженията си по Бяла Карта.

Таксите се определят индивидуално от всяка една финансова организация, в която внасяш задължението си. Имай предвид, че най-лесният и удобен, а освен това и напълно безплатен, начин да плащаш задълженията си по Бяла Карта е онлайн през нашия сайт. Независимо дали ще избереш опцията да платиш през своя клиентски профил, или не, за теб този превод ще бъде напълно безплатен.


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна