Кандидатствай Вход
Наръчници

Как да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта?

Виж процеса от кандидатстване до активация на твоята Бяла Карта.

Как да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта?

В наръчника ще откриеш детайлна информация:

  • Какви са условията за кандидатстване за Бяла Карта?
  • Можеш ли да кандидатстваш с влошена кредитна история (лошо ЦКР)?
  • Какъв е процесът на кандидатстване?
  • Необходимо ли е обезпечение по Бяла Крата?
  • Как и защо да застраховаш своята Бяла Карта?
Информация за наръчника

В този наръчник сме събрали информация за всичко, което ти е необходимо да знаеш от процеса по кандидатстване до активацията на твоята Бяла Карта. Разбери какви документи трябва да подготвиш по време на разговора с нашия екип, трябва ли да имаш трудов договор, за да кандидатстваш, как можеш да застраховаш кредита си в случай на непредвидени ситуации и друго. 

 

Често Задавани Въпроси

Постарали сме се да улесним максимално твоето кандидатстване за Бяла Карта, да го направим възможно най-удобно и пестящо време в забързаното ежедневие. Можеш да заявиш твоята международна кредитна карта Бяла Карта: 
1. На телефон 0700 20 140 /съобразно тарифния план на абоната/.  
2. Онлайн на сайта ни www.bialakarta.bg

Лимитът по твоята Бяла Карта се определя на база месечните ти доходи и твоята кредитоспособност. Оценката е автоматизирана и предлага най-подходящия кредитен лимит по Бяла Карта спрямо твоя профил. Ако си одобрен/а за по-нисък лимит от желания, не се притеснявай. Ако си изряден кредитополучатаел, съвсем скоро ще можеш да кандидатстваш за увеличение.

Лошото ЦКР е нещо, което не бива да ти пречи да получиш кредитиране на нуждите ти. Екипът ни разбира това и Бяла Карта ти дава шанс за одобрение дори с влошена кредитна история.