Кандидатствай Вход
Наръчници

Как да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта?

Виж процеса от кандидатстване до активация на твоята Бяла Карта.

Как да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта?

В наръчника ще откриеш детайлна информация:

  • Какви са условията за кандидатстване за Бяла Карта?
  • Можеш ли да кандидатстваш с влошена кредитна история (лошо ЦКР)?
  • Какъв е процесът на кандидатстване?
  • Необходимо ли е обезпечение по Бяла Крата?
  • Как и защо да застраховаш своята Бяла Карта?
Информация за наръчника

В този наръчник сме събрали информация за всичко, което ти е необходимо да знаеш от процеса по кандидатстване до активацията на твоята Бяла Карта. Разбери какви документи трябва да подготвиш по време на разговора с нашия екип, трябва ли да имаш трудов договор, за да кандидатстваш, как можеш да застраховаш кредита си в случай на непредвидени ситуации и друго. 

 

Често Задавани Въпроси

Можеш да кандидатстваш за Бяла Карта изцяло онлайн като попълниш формата на сайта ни my.bialakarta.bg или на телефон 0700 20 140. След като попълниш заявката си, наш служител ще се свърже с теб, за да ти разкаже какво е Бяла Карта, какви са пълните условия за Бяла Карта и ще ти зададе няколко въпроса.

За да кандидатстваш за кредитна карта Бяла Карта трябва да имаш валидна лична карта. Когато получиш обаждане за Бяла Карта, увери се, че документът ти за самоличност е пред теб, за да можеш да предоставиш необходимите данни за кандидатстване на нашия оператор. Свали нашия наръчник „Как да кандидатствам за Бяла Карта“ и разбери всичко за процеса, документите, обезпечение за Бяла Карта и т.н.

Лимитът по твоята Бяла Карта се определя на база месечните ти доходи и твоята кредитоспособност. Оценката е автоматизирана и предлага най-подходящия кредитен лимит по Бяла Карта спрямо твоя профил. Ако си одобрен/а за по-нисък лимит от желания, не се притеснявай. Ако си изряден кредитополучатаел, съвсем скоро ще можеш да кандидатстваш за увеличение.

Лошото ЦКР е нещо, което не бива да ти пречи да получиш кредитиране на нуждите ти. Екипът ни разбира това и Бяла Карта ти дава шанс за одобрение дори с влошена кредитна история.

При одобрение твоята Бяла Карта ще бъде доставена до посочен от теб адрес – напълно безплатно. След това, е неоходимо да подпишеш документите, да ги върнеш на куриера.

За да активираш своята Бяла Карта не са ти необходими инструкции. Когато получим подписаният от теб договор, ще получиш SMS с ПИН код на картата си. Това е – лесно и удобно.