Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Защо да ползвам мобилното приложение на Бяла Карта?

Във време, в което мобилният телефон е част от ежедневието на всеки, разработването на мобилно приложение за удобството на клиентите на Бяла Карта беше неизменна част от нашите стремежи да отговорим на специфичните нужди и високите изисквания за удобство и сигурност на нашите кредитополучатели.

Мобилното приложение е напълно безплатно и можеш да го използваш, ако имаш смарт телефон с операционна система Android или iOS

В следствие на регулаторни изисквания от ЕС, свързани с електронните плащания, и въвеждането на двуфакторна автентикация, използването на мобилното приложение на Бяла Карта прави верифицикацията на плащанията в интернет още по-бърза, лесна и сигурна.

Опциите за потвърждение на интернет плащанията чрез мобилното приложения са две - с код за сигурност, създаден от теб или с биометрични данни. Когато имаш инсталирано мобилното приложение на Бяла Карта, при всяко свое интернет плащане ще получаваш нотификация за потвърждение на плащането. Можеш да верифицираш плащането по избрания от теб начин – с код или с биометрикa (пръстов отпечатък или лицево разпознаване). Функционалността за биометрични данни зависи от вида и версията на операционната система на твоето устройство.

Ако искаш да потвърждаваш плащанията си само с няколко клика и без риск да забравиш кода си за сигурност, не забравяй да активираш опцията за биометрични данни.

Ще трябва да потвърждаваш своите плащания чрез един от методите за двуфакторна автентикация при всички търговци, които са включени в програмите на Visa Secure и Mastercard Identity Check. При липса на потвърждение на идентичността ти, интернет плащането ти няма да бъде завършено.

В мобилното приложение на Бяла Карта можеш следиш и трансакциите си, направени с твоята кредитна карта Бяла Карта, за да оптимизираш разходите си по-ефективно.

Виж още:


Беше ли тази статия полезна? 793 намериха тази статия като полезна