Кандидатствай Вход

Да помогнем на приятел

Всичко, което трябва да знаеш за Бяла Карта

Как да добавя своята Бяла Карта в Apple Pay?

Да добавиш своята Бяла Карта в Apple Pay е изключително лесно. 

Най-лесният начин да добавиш своята Бяла Карта в Apple Pay е директно през мобилното ни приложение. Натисни бутона за добавяне на картата в дигиталния портфейл (ще го откриеш точно под изображението на твоята пластика). Следвай стъпките за потвърждаване на картата. Това е.

Ето как да добавиш своята Бяла Карта в Apple Pay, в зависимост от устройството, което притежаваш:

Ако притежаваш iPhone, отвори приложението Apple Pay и кликни върху знака “+”.

За Apple Watch, отвори Apple Watch app на своя iPhone и избери меню “Wallet & Apple Pay”. След това, докосни „Добавяне на кредитна или дебитна карта/Add Credit or Debit Card.”

На iPad, посети секция Настройки. Отвори менюто “Wallet & Apple Pay”. Избери „Добавяне на кредитна или дебитна карта/Add Credit or Debit Card.”

На MacBook Pro with Touch ID, go to System Preferences, select “Wallet & Apple Pay,” then select “Add Card.”

Следвай стъпките и добави ръчно данните на своята кредитна карта Бяла Карта или използвай камерата на устройството си, за да ги добавиш автоматично. След като добавиш данните за своята Бяла Карта, процесът е приключен и можеш да започнеш да плащаш през Apple Pay. Вече не е необходимо да носиш кредитната си карта навсякъде – използвай устройството, което ползваш всеки ден.

Как да съм спокоен за сигурността на своята Бяла Карта?

Сигурността е изключително важна за нас. Можеш да си сигурен, че данните от твоята Бяла Карта са напълно предпазени, тъй като те не се съхраняват на устройството ти, нито на сървърите на Apple.

Всяко твое плащане се потвърждава по 2 начина – чрез специален номер на твоето Apple устройство и чрез уникален код за всяка твоя трансакция.

Винаги, когато извършваш плащане през Apple Pay, информацията, която получава търговеца е кодирана и той няма как да достигне до данните за кредитната ти карта.

Добави своята Бяла Карта в Apple Pay сега!


Беше ли тази статия полезна?
  • Да
  • Не
793 намериха тази статия като полезна