Кандидатствай Вход
Какво трябва да знаеш за ползите от кредитната карта?

Какво трябва да знаеш за ползите от кредитната карта?

За да умееш да ползваш разумно кредитната си карта, ще ти помогнем да разбереш по-добре всичките предимства на пазаруването с кредитна Бяла Карта. 

Нито плащанията в кеш, нито с дебитната карта имат толкова плюсове, колкото кредитната карта.

Така ще си наясно, че кредитната карта е инструмент, който работи за теб и е най-добрият ти приятел при пазаруване.

Представяме ти страхотните възможности, които кредитна Бяла Карта предлага, с цел да подобриш кредитния си рейтинг и да си осигуриш едно позитивно финансово бъдеще.

Ето какво трябва да знаеш за ползите от кредитната карта

По-сигурни плащания

Нещо, което винаги трябва да имаш предвид е, че плащането с кредитна карта ти гарантира много повече сигурност, отколкото разплащанията в кеш. 

С Бяла Карта винаги можеш да следиш трансакциите и кредитния баланс, за да знаеш абсолютно всички детайли, относно финансите си.

Благодарение на персоналния акаунт мениджър, с който разполагаш, си запознат с всички движения по кредитната си Бяла Карта, а всяко твое плащане с нея е документирано и може да се види.

Така веднага можеш да забележиш злоупотреба с картата, отбелязвайки, че не си извършвал дадени плащания, които присъстват в баланса.

Освен това, в случай, че кредитната ти карта бъде открадната, за разлика от парите в брой, тук имаш възможност да предпазиш финансите си. 

Просто трябва да се свържеш с финансиращата компания, за да се блокира картата ти и така да защитиш парите си.

Именно тази сигурност и прозрачност на кредитните карти привлича все повече лоялни клиенти, които пазаруват предимно с това разплащателно средство.

Изграждаш кредитния си рейтинг

Знаеш ли, че именно използването на кредитна карта е перфектен начин да изградиш един добър кредитен рейтинг.

Ако планираш да кандидатстваш за голям размер кредит, то периодичното плащане с кредитна карта и погасяването на всички вноски ти изгражда една страхотна кредитна история

С използването на кредитна карта ти се доказваш като надежден и съвестен картодържател, който знае как да разполага с парите си.

Така, с времето ти подобряваш кредитния си рейтинг и съответно шанса за одобрение за по-голям кредит.

Ако имаш минали закъснения по вноски, със сигурност е добре да се ориентираш към кредитна Бяла Карта.

Ползването на картата е начин да подобриш кредитната си история. Как?

Именно чрез плащане на малки суми с Бяла Карта. 

Така имаш възможност да ги погасяваш в срок и разбира се, да подобряваш постепенно кредитния си рейтинг.

Препоръчваме ти да ползваш кредитна Бяла Карта, дори за разплащания в кеш, защото тегленето на пари в брой от АТМ е напълно безплатно.

Нямаш ограничения

С международна кредитна Бяла Карта ти нямаш никакви ограничения за разплащания във всяка точка на света.

Бяла Карта се приема навсякъде в различни обекти. Без значение, дали резервираш самолетен билет или си купуваш обувки, можеш да разчиташ на кредитна Бяла Карта.

Kартата се приема навсякъде, а ти си гарантираш спокойствие, че винаги разполагаш с парични средства.

Винаги насреща при инцидентни ситуации

Кредитна Бяла Карта е чудесният начин да се справиш с възникването на инцидентни ситуации, които изискват незабавно да разполагаш с пари.

Никой не е застрахован от непредвидени ситуации, точно затова е кредитна Бяла Карта. 

Добрата новина е, че в случай, че не използваш своята Бяла Карта, то тя е безплатна за теб. 

Нямаш начислени такси за поддръжка и други допълнителни разходи. По този начин можеш дори да ползваш картата само, когато се наложи инцидентно да платиш продукт или услуга.

Така знаеш, че ако си изправен пред кризисна ситуация и ти трябват пари на мига, можеш дори да изтеглиш пари в брой от банкомат, благодарение на Бяла Карта. 

А единствените ти разходи ще бъдат за лихва и главница.

Начин да планираш бюджета си

Кредитните карти са идеални за планиране на бюджета.

Посредством персоналния акаунт мениджър, който Бяла Карта ти предоставя, можеш да планираш лесно и ефикасно бюджета си, да си наясно с лихвените проценти, да проследяваш какви са най-честите ти покупки, за да знаеш точно къде отиват парите ти и да си направиш план за следващия бюджет.

В допълнение, всеки месец ще получаваш безплатно SMS известяване от Бяла Карта, за да следиш направените трансакции и за да ти напомняме за предстоящите ти вноски.

Отстъпките

Кредитните карти предлагат редица разнообразни отстъпки и бонуси. Това им предимство ги отличава от останалите средства за разплащане като дебитна карта или друг вид разплащателни пластики.

0 Коментара