Кандидатствай Вход
Какви преимущества ни носи кредитната карта по време на предколедното пазаруване?

Какви преимущества ни носи кредитната карта по време на предколедното пазаруване?

Пазаруването безспорно е една от най-важните дейности в периода около коледните празници. Дейност, за която обикновено нямаме възможност да отделим толкова време, колкото би ни се искало. В повечето случаи натоварените работни графици ни притискат и почти принуждават да оставим предколедното пазаруване за последния възможен момент. Което означава бързи и припрени обиколки по магазините в търсене на подходящите храни, подаръци, украси и други необходими за Коледа неща. Дали можеш да направиш този процес по-лесен, удобен и в същото време максимално изгоден за теб от финансова гледна точка? Разбира се, че можеш. И кредитната карта е най-подходящият инструмент за постигане на подобна цел. Ето какви преимущества ти носи тя по време на предколедното пазаруване:

1. Удобство – започваме с това предимство на кредитните карти, което е изключително важно покрай целия хаос и бързане около предколедното пазаруване. В подобни моменти ти трябва инструмент, с който можеш да се разплатиш веднага при откриване на промоционална оферта или изгодно предложение, отговарящи на твоите нужди, вкусове и предпочитания. Кредитната карта е точно такъв финансов инструмент. Благодарение на нея ще избегнеш неудобството (а и риска) да трябва да носиш навсякъде със себе си голямо количество пари. Изкарването на кредитна карта е стъпка напред към доста по-бързо и удобно предколедно пазаруване, улесняващо значително подготовката ти за предстоящите светли празници.   

2. Сигурност – още един фактор, на който трябва да се обърне специално внимание по време на предколедното пазаруване. Защото множеството оферти, промоции, както и активно пазаруващи потребители през този период, създават подходящите условия за извършване на различни финансови измами или кражби на лични данни. Подобен риск е в сила независимо от това дали правиш по-голямата част от своите покупки онлайн или залагаш на обиколките по търговските обекти. По отношение на сигурността кредитната карта стои доста по-добре в сравнение с дебитната такава. Фактът, че кредитната карта не е директно свързана с твой банков акаунт, редуцира значително опасността от източване на средства и други финансови престъпления. Така че горещо ти препоръчваме да използваш кредитна карта по време на предколедното пазаруване, особено когато то се извършва в нови или непознати за теб търговски обекти.

3. Връщане на проблемни продукти – подобно преимущество може да бъде получено само и единствено от кредитната карта. Кредитната карта ти дава възможност при наличие на счупен, повреден или притежаващ някакъв друг сериозен проблем продукт, да го върнеш в определен период от време и да си поискаш парите обратно от съответния търговец. В това отношение кредитната карта е изключително полезна, когато става въпрос за предколедно пазаруване. За съжаление у нас все още периодите на големите промоции се свързват и с множество некоректни търговци, опитващи се да продадат на клиентите си стоки със занижено качество или в недобро състояние. Ако случайно попаднеш на такъв търговец, най-добрият начин да защитиш правата си като потребител и да предотвратиш безвъзвратната загуба на финансови средства, е да използваш кредитната карта за реализиране на покупки.

4. Още повече промоции и отстъпки – освен традиционно предлаганите от търговците коледни промоции и отстъпки, кредитната карта ще ти позволи да получиш и допълнителни преимущества в това отношение. Повечето компании, издаващи кредитни карти, имат сключени споразумения с големи търговски вериги, предлагащи най-различни категории продукти на пазара. Благодарение на тези споразумения притежателите на кредитните карти могат да се възползват от специални отстъпки при пазаруване в обектите на съответните вериги. В случай, че и ти се интересуваш от подобни намаления, кредитна Бяла Карта е най-добрият избор за теб. Тя ще се превърне в твоята клубна кредитна карта, с която ще получаваш постоянни отстъпки в широка мрежа от партньорски обекти и ще се възползваш от промоционалните оферти в Белият магазин.

5. Подобряване на кредитния рейтинг – и не на последно място, кредитният рейтинг е фактор, на който винаги трябва да се обръща внимание. Добрият кредитен рейтинг със сигурност в бъдеще ще ти донесе изгодни възможности във финансов план. А какво по-хубаво от това да го градиш, докато си пазаруваш необходимите неща за Коледа? Всичко, което се изисква от теб, е просто да използваш коректно и разумно кредитната си карта по време на своето предколедно пазаруване.

Предколедното пазаруване е особено лесно, удобно и приятно, когато използваш твоята кредитна карта Бяла Карта като инструмент за разплащане. Благодарение на тази гъвкава и достъпна кредитна карта във всеки един момент ще разполагаш с необходимите ти финансови средства. В допълнение, кредитна карта Бяла Карта предоставя и редица възможности за получаване на специални отстъпки и промоционални оферти за широк набор от продукти. Избери кредитна Бяла Карта и превърни предколедното пазаруване в истинско удоволствие!

0 Коментара