Кандидатствай Вход
Най-нестандартните онлайн покупки, които можеш да направиш с кредитна карта

Най-нестандартните онлайн покупки, които можеш да направиш с кредитна карта

Ако имаш кредитна карта и настроение за пазаруване винаги можеш да седнеш пред компютъра и да изпълниш някое твое желание. В интернет може да откриеш всичко необходимо - дрехи, обувки, храна, автомобили, техника и много други.

Оказва се обаче, че освен необходимите стоки, в интернет е пълно с тотално ненужни вещи за продажба. Бяла Карта ти подготви списък с най-шантавите и налудничави покупки, които могат да се направят онлайн. Затова настани се удобно и стискай здраво кредитната си карта, за да не се поддадеш на изкушението!

Най-нестандартните онлайн покупки, които можеш да направиш с кредитна карта

Черепи

Да, продават се черепи онлайн. Дори фирмата, която се занимава с това има официален сайт, на който продава ексклузивно кости, черепи и зъби от най-различни видове.

Тежкотоварно бойно снаражение

Ако си фен на тежкотоварното бойно снаряжение, то имаш реалният шанс да си закупиш танк онлайн, само с един клик и въвеждане на данните от кредитната ти карта на сайта. Освен танкове, сайта предлага камиони и други военни автомобили.

Комплект от инструменти за самозащита срещу зомбита

Точно така! Онлайн магазин за принадлежности за ловци и войници предлага уникалния комплект, който струва само 350 долара. С него ти можеш да се защитиш от нападение на зомби по всяко време. И ще бъдеш истински стилен в борбата за оцеляване.

Детектор за извънземни

Уникално изобретение. Можеш да го закупиш онлайн само за 74 долара.

Препечените филийки на Джъстин Тимбърлейк също са били на пазара

През март 2000 г., след участие на групата Nsync в телевизионно шоу, някой от персонала взел полуизядената филийка на Джъстин и я продал онлайн за сумата от 4000 долара.

Правата да кръстиш неродено бебе

През 2005 г. бъдещата майка на четвърто дете Мелиса не успяла да измисли как да кръсти наследника си. Затова решила да продаде онлайн правото да бъде измислено името на бебето. 

Казиното Goldenpalace.com много бързо се възползвало от възможността и купило правата за сумата от 15 хиляди долара. Така същата година на бял свят се появило бебето goldencasiono.com.

Частен остров

Да си купиш частен остров не е толкова невероятно в наши дни. Вече ти разказахме за редица подобни случаи. Но интересен е факта, че можеш да си купиш остров онлайн. Островите Vladi ти предлагат възможността да се сдобиеш с един, докато стоиш пред компютъра.

Перуките за бебета 

Те също се нареждат сред най-шантавите покупки онлайн. Ако не харесваш бебето си без коса или искаш малко да се позабавляваш за негова сметка, то можеш да го направиш с една мини перука закупена с кредитна карта онлайн. Моделите са най-различни. От Лил Ким до Самюъл Джаксън – разнообразието е налично.

Да си купиш знаменитост за час 

Невероятна възможност, от която можеш да се възползваш благодарение на интернет. Платформата наречена The Millionaires Concierge ти дава възможност да „купиш“ знаменитост, която да се появи на твое събитие. Сумите за това варират от 25 000 долара на ден до 35 000 долара за един част. Цената зависи от това коя знаменитост ще избереш да озари партито ти.

Част от нокът на сериен убиец 

Това е предпоследното в нашата класация за най-странни онлайн покупки, които могат да бъдат направени. Той Норис, който е известен сериен убиец, е продал отрязаните си нокти за по десет долара единия.

Бонус

Накрая като бонус ще ти кажем за още един невероятен продукт, който те очаква в интернет пространството. Това са батерии. Но не какви да е! Това са батерии, които могат да се зареждат с почти всякакъв вид течност, включително и урина. Китайското изобретение е на пазара и се рекламира усилено. 

Начина на зареждане на батериите е много прост, казват от компанията производител. Просто пъхнете пипетка с течността в батерията и натиснете, за да може течността да се излее вътре.  

Освен изключително практично, това изобретение е изработено от 100% нетоксични материали, казват от производителя. А тялото на батерията има десет годишен живот.

След толкова много причудливи и невероятни продукти, които може да намериш в интернет не ти остава нищо друго освен да стиснеш здраво кредитната си карта и да запазиш баланса в нея за по-практични стоки или услуги. 

Не забравяй, че когато използваш дебитни или кредитни карти да пазаруваш онлайн, трябва да спазваш правила за сигурност. Така ще можеш да имаш по-голяма сигурност, че няма да станеш жертва на измама. 

Използвай своята кредитна карта разумно - за плащане при търговци, при пазаруване в интернет, дори и при нужда от пари в брой. Всички твои стандартни и нестандартни желания могат да бъдат изпълнени с твоята кредитна карта. 

Разбира се, трябва да спазваш едно правило - цената на покупките трябва да е в рамките на твоя одобрен кредитен лимит. 

Бяла Карта ти предоставя пълен списък с партньори, при които покупките ще са практични и необходими, а не прищявка или лудост. Успех! 

0 Коментара



Кредитна карта, с която имаш, когато искаш